Αναβρασμός επικρατεί στον τουρισμό με τις περισσότερες ταξιδιωτικές εταιρίες να ανακοινώνουν ότι μεταφέρουν την έναρξη των προγραμμάτων τους για την 1η του Ιουλίου. Ήδη η Love Holidays και η Onthebeach σύμφωνα με πληροφορίες μετέφεραν για τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα πακέτα τους, με τη δεύτερη μάλιστα να είναι ο τρίτος μεγαλύτερος tour operator στη Βρετανία.
Eπίσης παρά το ότι δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Andrew Flintham σε δήλωση που έκανε τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για το κόστος των τεστ, ενώ δίνει τη δυνατότητα ακυρώσεων μέχρι τα τέλη του Ιούλη.
Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η ίδια απόφαση της Jet 2 που όπως και η TUI είναι εταιρίες που έρχονται συχνά στο νησί μας και έχουν πάρει μεγάλο μέρος των ξένων επισκεπτών ειδικά από τη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως όλα δείχνουν αυτή η εξέλιξη για τον τουρισμό στο νησί μας δεν είναι ευχάριστη και μετά από αυτό κανείς δεν ξέρει πως θα κινηθούν και οι υπόλοιπες ταξιδιωτικές εταιρίες, αν θα ακολουθήσουν και αυτές τον ίδιο δρόμο.

Πηγή: imerazante.gr