Η αλυσίδα προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση. Άνοιξε κατάστημα “Οutlet” με κορυφαία προϊόντα με εγγύηση, έως και 70% φθηνότερα.

Η Κωτσόβολος άνοιξε το Σάββατο 2 Ιουλίου το νέο outlet κατάστημά της στο ΣΕΑ Μαλακάσας – Σείριος Πολιτεία, στο 48ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ένα σημείο – σταθμό, για κάθε καταναλωτή που επιθυμεί να αποκτήσει κορυφαία προϊόντα σε προνομιακές τιμές.

Το νέο outlet κατάστημα της Κωτσόβολος εκτείνεται σε έναν εκθεσιακό χώρο 1.200 τ.μ., διαθέτοντας χιλιάδες stock εκθεσιακά προϊόντα, σφραγισμένα ή και επισκευασμένα, τα οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με εγγύηση.

Για όποιον επισκεφθεί το outlet, θα έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί στις αγορές του ως και 70%, επιλέγοντας την αγαπημένη του συσκευή μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, με την εγγύηση κορυφαίων brands όλων των κατηγοριών, όπως Bosch, DeLonghi, HP, HUAWEI, iRobot, KENWOOD, Lenovo, LG, NEFF, Panasonic, Philips, SAMSUNG, SIEMENS, SONY, Whirlpool, Xiaomi.

Η Κωτσόβολος δίνει ελπίδα για μία καλύτερη ζωή στα παιδιά από την Ουκρανία

Τόσο η εταιρεία όσο και οι άνθρωποί της ανταποκρίθηκαν στις έκτακτες ανάγκες του πολέμου, εξοπλίζοντας με ηλεκτρικές συσκευές Σπίτια του Οργανισμού και προσφέροντας 2,2 τόνους με είδη πρώτης ανάγκης.

Η Κωτσόβολος και οι εργαζόμενοί της ένωσαν τις δυνάμεις τους, και μαζί με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” πρόσφεραν χαμόγελα και αισιοδοξία για μία Καλύτερη Ζωή σε Σπίτια του Οργανισμού πανελλαδικά, που προετοιμάζονται σταδιακά και φιλοξενούν παιδιά και μητέρες πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Η εταιρεία, απαντώντας άμεσα στις ανάγκες που προκλήθηκαν από τον πόλεμο, προχώρησε αρχικά στην εγκατάσταση και τον πλήρη εξοπλισμό με ηλεκτρικές συσκευές, κλιματιστικά και μικροσυσκευές 3 Σπιτιών του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, που σήμερα φιλοξενούν μητέρες με τα μικρά παιδιά τους, που ήρθαν με τις αποστολές που πραγματοποίησε ο Οργανισμός στα σύνορα με την Πολωνία, βοηθώντας τους να κάνουν μία νέα αρχή στη χώρα μας.

Η Κωτσόβολος δίνει ελπίδα για μία καλύτερη ζωή στα παιδιά από την Ουκρανία

Η συνέχιση του πολέμου είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση των αναγκών των ανθρώπων που φιλοξενούνται από τον Οργανισμό. Ως εκ τούτου, η Κωτσόβολος προσέφερε επιπλέον 113 μικροσυσκευές σε Σπίτια του Οργανισμού, όπου συγκεκριμένα, σε αυτούς τους χώρους φιλοξενίας αυτήν τη στιγμή, στεγάζονται 23 μητέρες και 27 παιδιά.

Παράλληλα, η Κωτσόβολος κάλεσε τους εργαζομένους της να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη αυτών των οικογενειών.

Όλοι οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν άμεσα, και με μεγάλη προθυμία, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν και να προσφερθούν 2,2 τόνοι από αυτά τα είδη στους συνανθρώπους μας που ήρθαν από την Ουκρανία για να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, ο κος Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του “Χαμόγελου” στην Αγία Παρασκευή, όπου δήλωσε σχετικά:

“Στην Κωτσόβολος τοποθετούμε πάντα στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών μας τον Άνθρωπο και την Κοινωνία. Τόσο στο πλαίσιο των πολυετών προγραμμάτων μας, όσο και σε έκτακτες συνθήκες, είμαστε παρόντες και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γίνει η ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Οι έκτακτες συνθήκες του πολέμου ανέδειξαν πολύ μεγάλες ανάγκες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο πλαίσιο της μακράς συνεργασίας μας με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ανταποκριθήκαμε άμεσα, στο κάλεσμά του και στην ανάγκη για τον εξοπλισμό των Σπιτιών που φιλοξενούνται παιδιά και μητέρες από την Ουκρανία.

Είμαστε περήφανοι, ως εταιρεία και ομάδα, που καταφέραμε άμεσα, να συμβάλλουμε και εμείς για να είναι η διαμονή τους στην Ελλάδα, όσο το δυνατόν καλύτερη”.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο Του Παιδιού”, κος Κώστας Γιαννόπουλος, ανέφερε:

“Όλοι εμείς στο “Χαμόγελο” είμαστε ευγνώμονες για τη σημαντικότατη στήριξη που η Κωτσόβολος παρείχε, για ακόμα μία φορά, στον καθημερινό μας αγώνα.

Η αστραπιαία ανταπόκριση της εταιρείας στην έκκλησή μας για τον εξοπλισμό σε ηλεκτρικές συσκευές, και η άμεση εγκατάστασή τους, καθώς και ο επιπλέον εξοπλισμός με μικροσυσκευές και είδη σπιτιού σε Σπίτια μας που μεγαλώνουμε παιδιά, και φιλοξενούμε μαμάδες που φέραμε μαζί μας από την Ουκρανία κατά τις πρόσφατες αποστολές μας στα σύνορα με την Πολωνία, μας γεμίζει συγκίνηση και βαθιά πίστη ότι “αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε!”, όπως σοφά προέτρεψε ο γιος μου Ανδρέας, και μικρός ιδρυτής του “Χαμόγελου”.

Τα είδη που η Κωτσόβολος χορήγησε, όχι μόνο κατέστησαν τα διαμερίσματα απόλυτα λειτουργικά, αλλά τα γέμισαν με την αγάπη και τις ευχές όλων μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!”.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας της Κωτσόβολος με τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στο πλαίσιο μιας σειράς ενεργειών που υλοποιούνται με στόχο να υποστηρίξουν τους συνανθρώπους μας από την Ουκρανία που δοκιμάζονται, συμβάλλοντας για μία Καλύτερη Ζωή για όλους.

Μαζί για έναν Καλύτερο Κόσμο. Μαζί για μία Καλύτερη Ζωή.

Sendo & Kωτσόβολος: Εμπορική συνεργασία για την παροχή ποιοτικού αέρα

H SENDO, μία εταιρεία που καινοτομεί στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων κλιματισμού, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Κωτσόβολος, κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας στην ελληνική αγορά.

Η SENDO εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη κλιματιστικών μονάδων προσαρμοσμένων στο κάθε κλίμα ξεχωριστά ενώ ενσωματώνει καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες στον κλιματισμό.

Παράλληλα, έχοντας υλοποιήσει ένα πενταετές πλάνο ανάπτυξης υπηρεσιών, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία του καταναλωτή και στην σωστή υποστήριξή του.

Με αυτό τον τρόπο φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη επιλογή στον οικιακό αλλά και στον ημιεπαγγελματικό κλιματισμό.

Η φιλοσοφία των κλιματιστικών SENDO εστιάζει στην προστασία και εξασφάλιση του πολυτιμότερου αγαθού, του ποιοτικού αέρα και το επιτυγχάνει αναπτύσσοντας κλιματιστικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε κλίματος.

Στην Ελλάδα η SENDO διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από κλιματιστικά υψηλής ποιότητας, αντοχής και απόδοσης, σχεδιασμένα ειδικά για τα μεσογειακά κλίματα. Η συνεργασία της με την Κωτσόβολος δίνει μία επιπλέον ώθηση στην ανάπτυξή της και παράλληλα πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα των προϊόντων SENDO

Με σεβασμό στις αρχές της και στο όνομά της που στα Ιαπωνικά σημαίνει “φρεσκάδα”, η SENDO φέρνει τώρα τον φρέσκο και ποιοτικό αέρα σε κάθε σπίτι, μέσα από το Δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος, μίας εταιρείας που μοιράζεται τις ίδιες υψηλές αξίες και τηρεί αυστηρές προδιαγραφές.

Η Κωτσόβολος, με πάνω από 70 χρόνια ιστορίας, διαθέτει δίκτυο 92 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, η SENDO και η Κωτσόβολος προχωρούν σε μια συνεργασία που προσβλέπει στην ανάπτυξη και των δύο, καθώς και στην παροχή αξιόπιστων λύσεων κλιματισμού στην ελληνική αγορά.

H SENDO εκπροσωπείται στην Ευρώπη από την INTERCOOL Hellas και την θυγατρική της με έδρα την Ιταλία.

Πηγή: newsme.gr

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά-ατύχημα στην παραλία του Λουρδά: “Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσοι βοηθησαν τον πατερα μου στην ατυχη αυτη στιγμη”
Επόμενο άρθροΤραγωδία: Νεκρή 15χρονη και 23χρονος – Πώς έγινε το τροχαίο BINTEO