Τρελή κίνηση από μεγάλο σούπερ μάρκετ: Δωροεπιταγή 12 ευρώ σε όλους

Δώρο σε όλους τους πελάτες του πασίγνωστου market 2 6ευρες επιταγές. Χωρίς προϋποθέσεις, απλά με τις αγορές σας γλιτώνετε 12 ευρώ.

Την κίνηση με τις δωροεπιταγές κάνει το wolt market, το οποίο από τις 25 Οκτωβρίου, οι μέχρι σήμερα πελάτες του Pop Market θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τα ψώνια της εβδομάδας μέσω του Wolt Market, καθώς το Pop Market σταματάει τη λειτουργία του.

Οι δύο εταρείες ήρθαν σε συμφωνία για μία ομαλή μετάβαση των μέχρι πρότινος πελατών της Pop στο Wolt Market, ενώ παράλληλα μέρος του εξοπλισμού της Pop μεταβιβάζεται στο Wolt Market.

Η απίθανη προσφορά με τις 6ευρες

Όσοι λοιπόν πρώην καταναλωτές του Pop Market επιλέξουν το Wolt Market για τα ψώνια τους, επωφελούνται, μέσα από προσφορά με ειδικό κουπόνι, κερδίζοντας δώρο 6 ευρώ + 6 ευρώ στις 2 πρώτες αγορές τους.

Το Wolt Market προσφέρει στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία, καθώς διαθέτει περισσότερους από 4.500 κωδικούς.

Οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν τα καθημερινά τους ψώνια μέσω του Wolt Market όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00 και σε περίπου 20 λεπτά να τα έχουν στην πόρτα τους

πηγή: xristika.gr