Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Τουρισμού, οι λίστες παρόχων και αποκλειόμενων παρόχων καταλυμάτων για το Πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους έπειτα από την επεξεργασία των αιτήσεων των παρόχων καταλυμάτων.

Κατά των αποτελεσμάτων των ανωτέρω πινάκων, οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής προς το Υπουργείο Τουρισμού, μέσω της ανωτέρω ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr, μίας και μόνο ηλεκτρονικής ένστασης εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσής τους.

Υποβολή ενστάσεων μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα δεν είναι δυνατή.

Οι υποψήφιοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους, όπου απαιτείται, δικαιολογητικά σε ψηφιακή μορφή (ευανάγνωστο αρχείο .pdf ή .jpg).

Ενστάσεις που υποβάλλονται με άλλον τρόπο πέραν της ανωτέρω ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr, δεν εξετάζονται.

Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από τριμελή επιτροπή που συγκροτείται για τον σκοπό αυτό.

Κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων θα καταρτιστεί το οριστικό Μητρώο Παρόχων Καταλυμάτων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Παρόχων Καταλυμάτων.

Δείτε τους πίνακες εδώ και εδώ.

Πηγή: tornosnews.gr

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Ο διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με κάτοικο για την ποινική δίωξη στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς.
Επόμενο άρθροΔήμος Αργοστολίου: Όλο το πρόγραμμα του πολιτιστικού καλοκαιριού-Με Πορτοκάλογλου-Ανδρεάτο & Μ. Τσέρτο-Διέξοδος ο πολιτισμός (λίστα εκδηλώσεων)