Ευχαριστώ για την αναδημοσίευση του (χιουμοριστικού) κειμένου για το Γ. Κατσιβέλη, όμως υπάρχει  και τον β΄ μέρος  η άλλη όψη!

1.Είναι καλό παιδί! Σύμφωνα με το σοφό λαό ο ¨καλός καλό δεν έχει  ή καλό δε βλέπει”                                                                                                 

2. Είναι Υδροχόος, έχει γεννηθεί με επτά –σημαδιακός αριθμός– μέρες διαφορά από εμένα το 1973. Ἀρα  αιθεροβάμων κινείται στο δικό του κόσμο με τα παράξενα πείσματα του.   

3.Κατ΄επάγγελμα (πρώην)ταξιτζής και ιδιοκτήτης καφενείου, ενώ οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι  είναι Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης(ΠΕ).

4.Προέρχεται από το συνδυασμό του Αλ. Παρίση  που στο Ληξούρι του τα χουν όλοι “μαζεμένα’’ που παραμέλησε συστηματικά τον τόπο.

5.Προέρχεται και από τον χώρο του παλαιού κραταιού (κλεφτό)ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε τη χώρα και την έφτασε στο πρόθυρα της κατάρρευσης.

6. Είναι φίλος του αθλητισμού και των ομαδικών σπορ δηλαδή: ΜΑΤ-Επεισόδια-Σκάνδαλα– Δικαστικές διαμάχες .

7.Έχει στο συνδυασμό του τον Μάκη Γαλανό άοκνο ερευνητή που πρέπει και μπορεί να προσφέρει  από πιο ειδικευμένες θέσεις σημαντικό  έργο, όπως ήδη κάνει.

8.Έχει στις τάξεις του στελέχη από το τουριστικό σινάφι  αλλά όχι από το πρωτογενή τομέα (αγρότες, οικοδόμους, ψαράδες) όπως η Λαϊκή Συσπείρωση .

9. Έχει δείξει την έφεση του στα πολιτιστικά δρώμενα που πολλοί τα θεωρούν δευτερεύοντα και ανούσια που αφορούν τους κουλτουριάρηδες   καθότι  προέχουν τα ζητήματα του καθημερινού βίου.                              

   10. Είναι ανύμφευτος  (άγαμος) όπως και η αφεντιά μου (και άλλοι της γενιάς μας)  έτσι δε συμβάλουμε  στο να θα λυθεί το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα του τόπου και της χώρας!

Σπυρίδων Γ. Μουρελάτος