να μιλήσει και ο Λαός …

10 Λόγοι για τους οποίους ΘΑ ψηφίσω Γιώργο Κατσιβέλη!
1.Είναι καλό παιδί! Συνεργάσιμος ,νηφάλιος, συγκαταβατικός και συναινετικός χωρίς εντάσεις και αντιπαραθέσεις.
2.Είναι Υδροχόος, έχει γεννηθεί με επτά -σημαδιακός αριθμός- μέρες διαφορά από εμένα το 1973. Άρα οξυδερκής βλέπει μπροστά από την εποχή του και γενικά τον διακρίνει ένα ανώτερο επίπεδο σκέψης.
3.Κατ΄επάγγελμα (πρώην)ταξιτζής και ιδιοκτήτης καφενείου, άρα αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας και γνωρίζει τα πράγματα από «πρώτο χέρι».
4.Προέρχεται από το συνδυασμό του Αλ. Παρίση άρα έχει εμπειρία στο αυτοδιοικητικά πράγματα μετά την θητεία του και ως Αντιδήμαρχος Παλλικής.
5.Προέρχεται και από τον χώρο του παλαιού κραταιού ΠΑΣΟΚ που ανέδειξε την μεσαία τάξη, έβγαλε τις λαϊκές μάζες από την μιζέρια και εξάλειψε τον πολιτικό διχασμό της κοινωνίας από παλαιότερες εποχές.
6. Είναι φίλος του αθλητισμού και των ομαδικών σπορ που προάγουν την συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και τη συλλογική προσπάθεια.
7.Έχει στο συνδυασμό του τον Δάσκαλο Μάκη Γαλανό άοκνο ερευνητή της μουσικής μας παράδοσης της λαογραφίας και ιστοριοδίφη με σημαντικό έργο.
8.Έχει στις τάξεις του στελέχη από το σινάφι μας όπως τον Κ. Λαζαράτο τον Χρ. Βολτέρα και τον Χ. Κονταρινη με εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και συμμετοχή στις συλλογικές δράσεις.
9. Έχει δείξει την έφεση του στα πολιτιστικά δρώμενα άξιος συνεχιστής της λαμπρής παράδοσης του Ληξουρίου και της Παλλικής στις τέχνες τη μουσική και τα γράμματα κάτι που το γνωρίζει το πανελλήνιο.

10. Είναι ανύμφευτος (άγαμος) άρα χωρίς επιρροή από την γυναίκα/πεθερικά/σόι και κρεβατομουρμούρα- τουτέστιν καθαρό μυαλό για να ασχοληθεί με τα καθήκοντα του.

Από το fb του Μουρελατος Γερ. Σπυριδων

Προηγούμενο άρθροΠόρος: Το ψηφοδέλτιο “ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ” (Ονόματα)
Επόμενο άρθροΣπύρος Σακαλής: Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος με τον Φόρτε