Αγαπητό kefalonia magazine

“Θέλουμε να διεκδικήσουμε ενεργότερο ρόλο στα δρώμενα στο Δήμο Αργοστολίου” είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Cosmos fm ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου Θόδωρος Αλυσανδρατος. Πρόσθεσε όμως ότι η νέα κυβέρνηση ήρθε και κατήργησε τις αρμοδιότητες που είχε παραχωρήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στις τοπικές κοινότητες. Παρόλα αυτά κάνουν προσπάθεια να προωθήσουν έργα και δράσεις.

Ο κ. Αλυσανδρατος τόνισε ότι στην δημοτική κοινότητα χρειάζονται δύο τουλάχιστον υπαλλήλους, όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα νομικά να αποκτηθουν.

Για το θέμα του νεκροταφείου στο Δράπανο και του κυλικείου τόνισε ότι, για το μεν κυλικείο ο ανάδοχος είναι από το Ληξούρι και δεν τον συμφέρει να το ανοίγει και να το κρατάει, για δε το ωράριο είπε ότι προς ώρας υπάρχει μόνο ένας υπάλληλος και όταν προσληφθούν και άλλοι αυτό θα καλυτερέψει.

Ποιες όμως είναι οι προτεραιότητες της δημοτικής κοινότητας για το Αργοστόλι σύμφωνα με τον Πρόεδρο; δρόμοι, δημόσιες τουαλέτες, στέγαστρο στο Λιμάνι για τους τουρίστες. Και κάλεσε τους δημότες να απευθύνονται στην δημοτική κοινότητα για οποιοδήποτε πρόβλημα καθαριότητας και φωτισμού,ακόμη και για τα αδέσποτα.

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΠοιοι επισκέφθηκαν τον βουλευτή στη Βουλή; (pics)
Επόμενο άρθροΕΠΙΚΟΣ o Τσιτσιπάς!