Πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές του Μαίου στην τοπική ΝΔ και χθες έκανε την εμφάνισή της η πρώτη υποψηφιότητα για την Προεδρεία της ΝΟΔΕ.

Με δεδομένο ότι ο σημερινός Πρόεδρος Αντώνης Κατσιγιάννης δεν θα έβαζε εκ νέου υποψηφιότητα όλοι περίμεναν με ενδιαφέρον την πρώτη κίνηση.

Η υποψηφιότητα της Τζόγιας Γρουζή επιχειρείται να εμφανιστεί ως “ενωτική” και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν όντως έτσι είναι. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Τ. Γρουζή εντάσσεται στις δυνάμεις που τίθενται απέναντι στο Μέγαρο ενώ στην ανακοίνωση υποψηφιότητας που εξέδωσε λέει “ο αγώνας αυτός πρέπει  να είναι δυναμικός, να συσπειρώσει όλα τα στελέχη και τα μέλη της τοπικής Ν.Δ., να φέρει νέο αίμα στην οργάνωση και να το ενσωματώσει στα παλαιότερα στελέχη που στήριξαν ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια τις φιλελεύθερες  και πατριωτικές ιδέες μας”.

Μήπως λοιπόν η υποψηφιότητα Γρουζή έχει στόχο να φέρει έναν “ιστορικό συμβιβασμό” στο εσωτερικό της τοπικής ΝΔ ή απλά η κίνηση της μίας αντιμαχόμενης πλευράς;

Αυτό θα φανεί εάν και εφόσον εμφανιστεί και δεύτερη υποψηφιότητα

Προηγούμενο άρθροΕπιμελητήριο: Προσφέρει δωρεάν ασφάλιση με εξετάσεις σε 4000 μέλη του και σε 200 δωρεάν ασφάλιση ζωής
Επόμενο άρθρο“Παρατράγουδο” στο Επιμελητήριο: Ο Σπαθής δίνει τις ασφάλειες των μελών του Επιμελητηρίου σε ασφαλιστικό γραφείο υποψηφίου του συνδυασμού του!