Αγαπητό kefalonia magazine

Ήταν το πρώτο δημοτικό συμβούλιο της χρονιάς και σίγουρα το πρώτο από την αρχή της θητείας της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου που είχαμε εντάσεις και αντεγκλήσεις.

Αρχικά μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης “Επόμενη Μέρα” Μάκη Φόρτε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλα Βαλλιανάτο. Ο πρώτος είχε …όρεξη για επίθεση στην Δημοτική Αρχή και ο δεύτερος “σήκωσε το γάντι”. Ακούστηκαν εκφράσεις όπως “είσαι πάντα Βαλλιανάτος” από την πλευρά του Φόρτε για να απαντήσει ο Πρόεδρος με “έχεις πολλά νεύρα σήμερα” και “πρέπει να καταλάβεις ότι πλέον δεν είσαι Δήμαρχος”.

Στην συνέχεια είχαμε “στόρι” ανάμεσα στον επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Γιάννη Κουρούκλη και τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη που, σε αντίθεση με προηγούμενες συνεδριάσεις, χθες ήταν λαλίστατος και με ηγετικό ρόλο στην παράταξη της “Ισχυρής Κεφαλονιάς”. Ο πρώτος άσκησε σφοδρή κριτική στην Δημοτική Αρχή Παρίση για τους χειρισμούς της στο θέμα με το πρόστιμο του ΙΚΑ για τους εργαζόμενους σε Μελισσάνη και Δρογκαράτη για να λάβει την πολυεπίπεδη και οργισμένη απάντηση του δεύτερου. Και εδώ ακούστηκαν σκληρές κουβέντες.

Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός που στο τέλος και εισηγούμενος ένα θέμα είπε ότι, αν δεν περίμενα να εισηγηθώ το θέμα αυτό, θα είχα αποχωρήσει διαμαρτυρόμενος για την “καφενειακού τύπου” σημερινή συνεδρίαση

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΑυξημένοι έρχονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ -Τι αναφέρουν καταγγελίες
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Συνελλήφθη ημεδαπός με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης