Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Ληξουρίου 30/10/2019

ΑΣΤΟΧΙΕΣ

·         Η προσπάθεια του Βαλλιάνου να μιμηθεί  τον καταγγελτικο λόγο του Μαντζουράτου που απουσίαζε  έδειξε ότι και αυτός  εγκλωβίζεται στις ιδεοληψίες και τα στεγανά της παράταξης.

·         Ο Ρουχωτάς φανερά κουρασμένος προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση σε οτιδήποτε.

·         Λιγότερες οι εντάσεις λόγω απουσιών αλλά η εικόνα μιας παρέας που απλά κουβεντιάζει    χωρίς κανόνες και όρια πλέον γίνεται πολύ κουραστική.

·         Παντελής απουσία άποψης από τους συμβούλους της συμπολίτευσης. Ο δήμαρχος ουσιαστικά βρίσκεται μόνος του απέναντι στο σύνολο των συμβούλων της αντιπολίτευσης.

·         Η συνεδρίαση είχε διάρκεια 3 ώρες όταν τα θέματα θα μπορούσαν να έχουν ολοκληρωθεί το πολύ σε 1 ώρα. Ας αναλογιστούν κάποιοι ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι χώρος ανάδειξης προβλημάτων και αναζήτησης λύσης τους και όχι χώρος για ρητορική.

·         Η απουσία του κόσμου είναι πλέον γεγονός. Ας προβληματίσει το σώμα .

ΕΥΣΤΟΧΙΕΣ

·         Ο Αραβαντινός απλός και ουσιαστικός τοποθετείται όταν υπάρχει λόγος  ξεχωρίζοντας από τους υπόλοιπους επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

·         Οι Καππάτος και Δαμουλιάνος έκαναν αισθητή την παρουσία τους με ερωτήσεις δείχνοντας ότι υπάρχει  πλουραλισμός στην παράταξη.

·         Ο Πρεντάνος έθιξε το ευαίσθητο θέμα  των αδέσποτων ζωών της περιοχής και  πρέπει κάποια στιγμή ο Δήμος να δώσει λύση.

·         Το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης που ψηφίστηκε και από συμβούλους της παράταξης του Αραβαντινού κατά της απόλυσης του  κ.Γκισγκίνη.

Με εκτίμηση

« Ο σκαντζόχοιρος»

σ.σ.: Η φωτο είναι από το kefalonialife.gr