Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες η πρόεδρος του ΔΣ κα. Καμινάρη με βοηθό τον μοναδικό σύμβουλο από την παράταξη του δημάρχου χωρίς θεσμικό ρόλο κ. Μοσχονά κατάφεραν μετα από 5 μήνες να συντάξουν τον κανονισμό λειτουργείας του συμβουλίου. Για αυτό άλλωστε και η απουσία τους από τις εκδηλώσεις των Θεοφανίων. Η στήλη εξασφάλισε  κατά αποκλειστικότητα τα πρώτα άρθρα του κανονισμού που θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία.

Άρθρο 1: Όλες τις εισηγήσεις των θεμάτων τις κάνει ο Δήμαρχος.

Άρθρο 2: Όλες τις απαντήσεις σε ερωτήσεις και τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης τις κάνει ο Δήμαρχος.

Άρθρο  3: Σε περίπτωση απουσίας του δημάρχου λόγω των άρθρων 1 και 2 το συμβούλιο δεν μπορεί να συνεδριάσει.

Άρθρο 4: Όλοι οι αντιδήμαρχοι θα πρέπει να συμπληρώνουν  και να τονίζουν σε κάθε τους επικοινωνία προφορική ή γραπτή, μετα από το ονοματεπώνυμο τους την ιδιότητα τους.

Άρθρα 5: Σε πολύ σημαντικά θέματα όπως ψήφιση προϋπολογισμού οι συνεδριάσεις θα γίνονται σε ειδική διαμορφωμένη αίθουσα στους Βαρδιάνους χωρίς ρεύμα ώστε να εξασφαλιστεί ότι η αντιπολίτευση δεν θα μπορεί να διαβάσει τις εισηγήσεις.

Τέλος ,υπάρχει έντονη επικοινωνία με το υπ. Εσωτερικών να βρεθεί νομική φόρμουλα ώστε να μην είναι υποχρεωτική η παρουσία των αντιδημάρχων στα συμβούλια.

Καλή χρονιά !!!

« Ο δον Κιχώτης».

Προηγούμενο άρθροΚαμία καταδίκη των τουρκικών προκλήσεων από την Ουάσινγκτον: Μόνο προπόσεις & προτροπές για… «άσπρο πάτο» στη διεξίωση του State Department
Επόμενο άρθροMε τις συντάξεις Μαρτίου θα λάβουν τα αναδρομικά 465.000 συνταξιούχοι