Επικοινωνιακή “καθίζηση” για το “Μέγαρο”- “Τα δίνουν όλα” στα σοσιαλ μηντια

Αγαπητό kefalonia magazine

Όλη η πολιτική πιάτσα συζητάει ότι το “Μέγαρο” βρίσκεται στο χειρότερο σημείο επικοινωνιακά από το 2010 όταν ανελαβε την εξουσία στο Δήμο Κεφαλονιάς.

Στον τομέα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η συντριπτική πλειοψηφία έχει τεθεί απέναντι ενώ ακόμη και μέσα που παραδοσιακά υποστήριζαν τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς τηρούν σήμερα, τουλαχιστον, ουδέτερη στάση. Για την ακρίβεια το “Μέγαρο” έχει ουσιαστικά μείνει με 1-2 υποστηρικτές στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Έτσι, το “Μέγαρο” έχει στρέψει την προσπάθεια του στα σοσιαλ μηντια, όπου το τελευταίο διάστημα “τα δίνει όλα” με ποστ, βιντσο, ακόμη και με συνεχείς “χορηγουμενες” δημοσιευσεις…

Τώρα, αν αυτό θα βγει είναι θέμα που θα το δείξει η κάλπη. Πάντως για όσους παρακολουθουν στενά τα σοσιαλ μηντια, η αντίδραση των χρηστών μόνο θετική δεν είναι.

Υ.Γ: Πολύς κόσμος και πολλοί Αργοστολιώτες δεν βλέπουν με καλό μάτι όλη αυτή τη φιέστα που θα γίνει για τα εγκαίνια του εργοστασίου νερού στο θέατρο ΚΕΦΑΛΟΣ. Τι δουλειά έχει ο Μπάσης με το πόσιμο νερό; ρωτούν ενώ εκτιμούν ως “αλαζονική” και “εκτός τόπου και χρόνου” όλη αυτή διαδικασια

Ο τοπικός αναλυτης