Η απάντηση του “Μεγάρου” στην ανακοίνωση Μιχαλάτου-Χωρίς αναφορά στην δημοσκόπηση

Αγαπητό kefalonia magazine

Μέσω της ιστοσελίδας ekefalonia.gr, το “Μέγαρο” απάντησε στην ανακοίνωση Μιχαλάτου, χωρίς όμως να σχολιάσει το κομμάτι που αφορούσε την δημοσκόπηση:

“Είναι γνωστό ότι το Αργοστόλι δεν είναι το δυνατό χαρτί του Θεόφιλου. To είδαμε το 2011, το είδαμ το 2014, φαίνεται ότι θα το διαπιστώσουμε σε περίπου 55 ημέρες από σήμερα.

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι Αργοστολιώτες γυρνούν την πλάτη στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θεόφιλο Μιχαλάτο, δείχνοντάς του ξανά την πόρτα της εξόδου…

Αυτό που προκαλεί την δυσαρέσκεια των κατοίκων της πρωτεύουσάς μας, δεν είναι μόνο ο μηδενικός πολιτικός λόγος του Θεόφιλου. Δεν είναι μόνο οι επιθετικές του επιχειρηματικές κινήσεις, οι οποίες όχι μόνο δεν σταματούν, αλλά εντείνονται και φέρνουν απέναντι το σύνολο των επαγγελματιών. Αυτή τη φορά οι Αργοστολιώτες φαίνεται να έχουν μία αυξημένη αποστροφή, γιατί ο Θεόφιλος Μιχαλάτος προσπαθεί να φτιάξει ψηφοδέλτιο χρησιμοποιώντας ως «λαγούς» πολιτικά πρόσωπα της δεκαετίας του ΄90, γνωστά στην πιάτσα της αγοράς ως «πολιτικοί σκελετοί» του παρελθόντος. Ο κ. Μιχαλάτος προσβάλλει συστηματικά τη νοημοσύνη των Αργοστολιωτών, προσπαθώντας να φτιάξει ψηφοδέλτιο, κρυπτόμενος πίσω από στελέχη όπως οι Τσιλιμιδός, Βαλλιανάτος κ.α.

Το αποτέλεσμα αυτής της παρωχημένης τακτικής είναι τα απανωτά «ΟΧΙ» που δέχεται στις προτάσεις που κάνει για υποψηφιότητες στο Αργοστόλι. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να βρει υποψηφίους, πέρα από τους γνωστούς πολιτικούς που έχει στρατολογήσει, αλλά μάταια. Γι΄ αυτό και προσπαθεί, μέσα από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης που διαθέτει, να αποδομήσει το έργο που συντελείται μέσα στην πρωτεύουσα του νησιού μας.

Την ίδια στιγμή που στον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση, όπως βλέπουμε, μπαίνουν νέοι υποψήφιοι, με όρεξη, αλλάζοντας το πολιτικό σκηνικό (βλέπε Γιάννη Λυκούδη, Διονύση Πολλάτο, Αλίκη Γαλιατσάτου, Διονύση Σκλαβουνάκη), ο Θεόφιλος φαίνεται ότι θα καταφύγει για μία ακόμη φορά στην λύση των υπαλλήλων και συνεργατών.

Ο Θεόφιλος στις «μαύρες σελίδες της θητείας Παρίση απαντάει με τις …λευκές σελίδες του συνδυασμού του.”

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ο τοπικός αναλυτής