Αγαπητό Μαγκαζίνο,

αντικειμενικά ήταν μία επιτυχημένη παρουσίαση αυτή που έγινε χθες στο θαλασσόμυλο από το Μάκη Φόρτε σχετικά με το συνδυασμό του.
Οι ηχηρές παρουσίες των Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Αλέκου Καλαφάτη, Μάρκου Κοτσιλίνη και Ανδρέα Ζαπάντη σε συνδυασμό με την αυθόρμητη προσέλευση πλήθους συμπολιτών μας δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο.
Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε και το ψηφοδέλτιο που παρουσιάστηκε το οποίο αβίαστα παίρνει τους χαρακτηρισμούς της ανανέωσης, της καθαρότητας και της δυναμικής.
Ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου και νύν υποψήφιος για το νέο Δήμο Αργοστολίου, Μάκης Φόρτες, ξέρει καλά την πολιτική και δεν έχει αφήσει τίποτα στη μοίρα του. Αυτοί που υποτίμησαν τις δυνατότητές του, τώρα θα έρθουν αντιμέτωποι με το άγχος της πολιτικής τους επιβίωσης.

Σε Αργοστόλι και Ελειό-Πρόννους το ψηφοδέλτιο φαίνεται ότι έχει δεδομένη την εκλογική επιτυχία, ενώ στη Λειβαθώ φαίνεται πως αξιοποιείται το “χαρτί” του κ. Βαρούχα ο οποίος είναι ένας νέος άνθρωπος με καθολική αναγνώριση και αποδοχή απ’ όλους τους χώρους.

Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να αποκτά το αν θα δεχθούν τελικά οι ανθυποψήφιοι του κ. Φόρτε την πρόσκλησή τους σε ντιμπέιτ το οποίο φαίνεται να αποφεύγουν μέχρι στιγμής σαν το διάολο το λιβάνι! Δεν μπορούν όμως να κρύβονται για πάντα…
Μετά τιμής,
ΑΚ