Και οι “αψιμαχίες” καλά κρατούν στην τοπική ΝΔ: Κουλουριώτου vs Κουλουμπή!

Δεν φαίνεται να έχουν τέλος οι ανταλλαγές “φιλοφρονήσεων” στην τοπική ΝΔ.

Στην νέα Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Γιάννα Κουλουμπή που εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση απάντησε η δημοσιογράφος και πρώην μέλος της ΝΔ k.Ελευθερία Κουλουριώτου μέσω της σελίδας της στο Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=1651963467&hc_ref=ARQXPgT3UVXYjYTZ7NW8YO8oV9srBzRc9Bw83LQrk9jOGo8cQXg6TgDjHrgSFmabeMY&fref=nf) που έγραψε:

“Μετα την κυκλοφορία των “μπλέ” ευχαριστιών τολμώ να δανειστώ την ρήση του Βενιαμίν Φραγκλίνου”Είναι δύσκολο να σταθεί όρθιο ένα άδειο σακί.”

Στην συζήτηση παρενέβη και η κ. Πηνελόπη Λυκούδη (που και αυτή πρόσφατα παραιτήθηκε από την ΝΔ) που έγραψε: ” Ούτε όταν περιέχει κοπανιστό αέρα…. ?”

Για να συνεχίσει η κ. Κουλουριώτου: “Ο αέρας είναι αέρας και δεν κοπανίζεται. Όμως δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται, να σ ακυρώνει ο ίδιος ο χώρος σου, να σου ρίχνει πετριές, και εσύ να καλείς τον κάθε αναμάρτητο, να βάλλει τον πρώτο λίθο. Μα δεν βλέπεις τον λιθοσωρό μπροστά σου; Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή ευθυξία μέσα σου, με το που σε ακυρώνουν ακυρώνεσαι μόνη σου γιατί βλέπεις ότι δεν είσαι αποδεκτή απο τον χώρο που αντί να του κάνεις καλό όπως επικαλείσαι, τον διαλύεις. Ποιες είναι λοιπόν οι αγαθές προθέσεις; Η μήπως είναι αγαθές οι προθέσεις αυτής που ποστάριζε στο fb την στήριξη της στον Σύριζα πριν ολίγα χρόνια και τώρα φωνασκεί για την ΝΔ ως δοτό μέλος της ΝΟΔΕ ;Απο Ιθάκη μεριά…Αξιοθαύμαστο όντως να κάθεσαι σε μια καρέκλα και να φέρεις έναν τίτλο ανάγκης.Μια καρέκλα και έναν τίτλο που δεν στον εμπιστεύθηκαν οι ψηφοφόροι-πρώτη φορά στα χρονικά δεν γίνονται εκλογές στην Κεφαλονιά-Ιθάκη .Αξιολύπητο να τολμάς να παίρνεις το σφυρί για να ισιώσεις την αλήθεια και στο τέλος να χτυπάς τον εαυτό σου. Καλύτερη η σιωπή λοιπόν …”