Κεφαλονιά: 814.000 ευρώ μέσω “ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ” από την “κακιά” κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο

Αγαπητό kefalonia magazine

Ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο και ο “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” με το site του και ανακαλύψαμε ότι η “κακιά” κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει στον Δήμο Κεφαλονιάς 814.000 ευρώ για διάφορα έργα. Οπότε την επόμενη φορά που θα ακούσετε τους “Μεγαρίτες” να επιτίθενται στην βουλευτή θυμηθείτε τα παρακάτω:

Ο #ΦιλόΔημος έχει πλέον το δικό του σάιτ! Μπαίνοντας στη διεύθυνση filodimos.ypes.gr και κάνοντας ένα απλό «κλικ» πάνω στο χάρτη της Ελλάδας μπορεί κανείς να δει αναλυτικά και σε οποιαδήποτε περιοχή, όλα τα έργα που έχουν ενταχθεί στον ΦιλόΔημο Ι και ΙΙ, ανά Περιφέρεια, Περιφερειακή Ενότητα και Δήμο. Και φυσικά, κάθε νέο έργο που εντάσσεται στο Πρόγραμμα ανεβαίνει αυτόματα στο σάιτ.

Χάρη στον ΦιλόΔημο, περισσότερα από 2 δισ. ευρώ έχουν ενεργοποιηθεί και βρίσκονται στη διάθεση των #ΟΤΑ όλης της χώρας, ενώ οι εντάξεις έργων στο Πρόγραμμα ξεπερνούν ήδη τα 1,2 δισ. ευρώ. #Υποδομέςαπολύτως κρίσιμες για την υγεία και την ποιότητα ζωής τώρα ολοκληρώνονται και εκατοντάδες μικρά και μεγάλα έργα πνοής για τις τοπικές κοινωνίες παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης. Ο ΦιλόΔημος αλλάζει το πρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη χώρα μας. → http://filodimos.ypes.gr/

Για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

http://filodimos.ypes.gr/?fbclid=IwAR3q62DKB-kYzrviBqWsJtuAmcWZaonynMG6oqIk5mNHM85YTqknBrx9ZfI

Για την Κεφαλονιά

http://filodimos.ypes.gr/?fbclid=IwAR3q62DKB-kYzrviBqWsJtuAmcWZaonynMG6oqIk5mNHM85YTqknBrx9ZfI

 

Ο τοπικός αναλυτής