Ληξούρι: «Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ»

 Ισχυρό “χαστούκι” δέχτηκε σήμερα ο δήμαρχος κ. Κατσιβέλης και η πρόεδρος κ. Καμινάρη για την προχειρότητα που αντιμετωπίζουν τα σοβαρά θέματα της πόλης.

Για πολλοστή φορά οι εισηγήσεις στάλθηκαν λίγες ώρες πριν την έναρξη του ΔΣ.

·         Ανικανότητα να ετοιμαστούν παράλληλα με τις προσκλήσεις όπως είναι το σωστό;

·         Σκοπιμότητα ώστε να μην έχει χρόνο να ετοιμάσει εισηγήσεις η αντιπολίτευση;

Από το πρωί είχε καταγγελθεί για άλλη μια φορά η συγκεκριμένη τακτική από 10 συμβούλους των Ρουχωτά και Αραβαντινού δηλώνοντας ότι θα απέχουν από τέτοιες συνεδριάσεις – παρωδία. Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΛΑΣ που αποχώρησε πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση με αποτέλεσμά την μη διεξαγωγή της.

            Αυτή την φορά η προχειρότητα για τόσο απλά ζητήματα ένωσε την αντιπολίτευση όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να κρύψουν την ουσία και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής . Η Σάμη έχει και  κανονισμό λειτουργίας και πρόεδρο που λειτουργεί αποτελεσματικά. Το ΛΗΞΟΥΡΙ 4 μήνες λειτουργεί χωρίς κανονισμό!

            Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή κοινή  ανακοίνωση των ¨10¨ προκάλεσε αμηχανία και εκνευρισμό  στην πλευρά του Δημάρχου για αυτό  άλλωστε  και το δελτίο τύπου ( Σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν απλά τις αγνοούσε). Φαίνεται να δημιουργείται ισχυρό αντιπολιτευτικό μπλοκ  και σε συνδυασμό με τον παρών απών σύμβουλο του δημάρχου η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι για την παράταξη του Κατσιβέλη. Και ακόμα είμαστε στην αρχή…….

« Ο Δον Κιχώτης»