Ο κόσμος στο Ληξούρι νιώθει απογοητευμένος από το πολιτικό σκηνικό αφού αφενός η δημοτική αρχή δεν παρουσιάζει έργο και αποτέλεσμα, και αφετέρου η αντιπολίτευση είναι άνευρη και χωρίς επιχειρήματα.

Νέα ονόματα έρχονται στο πολιτικό προσκήνιο, αν και πολύ νωρίς, ανάμεσα τους αυτό του καταξιωμένου επιστήμονα Ευαγγελάτου Χρήστου  και  του επιτυχημένου προέδρου Μονοπωλάτων Θεοδωράτου Χρήστου που θα μπορούσαν να ηγηθούν μια προσπάθειας για ριζική ανανέωση του πολιτικού σκηνικού.

Υπάρχει αρκετός νέος κόσμος που θα ήθελε να  λάβει μέρος σε τέτοιες προσπάθειες μακριά όμως από επαγγελματίες πολιτικούς και παρωχημένες αντιλήψεις.

Η κίνηση των μηχανικών στο Αργοστόλι είναι η πυξίδα τους όπως και η επιτυχημένη προσπάθεια του Γρηγορόπουλου στην κοινότητα.

Οι πρώτες διερευνητικές κινήσεις  έχουν γίνει και τα μηνύματα είναι θετικά. Υπάρχει αισιοδοξία ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα υπάρχει νέα υποψηφιότητα τόσο ηλικιακά όσο και πολιτικά που θα συσπειρώσει δίπλα της νέους ανθρώπους χωρίς πολιτικό παρελθόν .

Ίδωμεν.