Ληξούρι: Ο Κατσιβέλης & οι “ιθαγενείς”

Βλέποντας την χθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου δεν υπάρχει υπάρχει αμφιβολία ότι ο Δήμαρχος περνάει για “ιθαγενείς” τους συμβούλους της αντιπολίτευσης. Ας δούμε μερικές τέτοιες περιπτώσεις.

Ρουχωτάς και Βαλλιάνος   ζητάνε  είτε να μην αυξήσει είτε να μειώσει διάφορα  τέλη για τους πολίτες. Απάντηση Κατσιβέλη: Αν προβλέψουμε μειωμένα έσοδα φέτος θα το κάνουμε κάθε χρόνο !!( Δεν υπάρχει καν στο μυαλό του ότι θα βοηθήσει ο Δήμος να αυξηθούν τα έσοδα των επαγγελματιών).

Ο Φαρακλός λέει η αύξηση από 500 σε 750 ευρώ είναι σημαντική γιατί έρχεται να προστεθεί στις  αυξημένες υποχρεώσεις και έξοδα των επαγγελματιών. Απάντηση Κατσιβέλη και Βολτέρα: Έχουν μιλήσει με επαγγελματίες του τουρισμού και έχουν αύξηση στα έσοδα τους και το βρίσκουν μικρό το ποσό!

Ρωτάει ο  Πρεντάνος  αν στα υπουργεία λέτε ότι  και να επισκευάσουμε το Λύκειο εμείς δεν θα μπούμε ενώ ακόμα δεν έχουμε καταθέσει νέο αίτημα. Απάντηση Κατσιβέλη: Εμείς θα ζητήσουμε όχι ένα αλλά και άλλα σχολεία!!! ( Ελπίζουμε να μην έχουν την ίδια τύχη με το ΤΕΙ).

Ρωτάει ο Αραβαντινός για την κατάσταση του Θεάτρου και γιατί δεν αφήσαν την παράταξη του να μπει μέσα ενώ παράλληλα η ομάδα του θέατρου έμπαινε όποτε ήθελε. Απάντηση Κατσιβέλη: Δεν σας αφήσαμε γιατί το θέλατε  για προεκλογικό σκοπό!!  Συμπληρώνει και  ο Βολτέρας γιατί λέτε 6 χρόνια  και μετράτε από την πρώτη μέρα του σεισμού. Αλήθεια κ.Βολτέρα το θέμα είναι αν μετράμε 6 ή 5 ή 4 χρόνια χωρίς θέατρο ή ότι είστε αναποτελεσματικοί.

Οι Ρουχωτάς και Βαλλιάνος ως μηχανικοί φτιάχνουν τεχνικό πρόγραμμα και το προτείνουν για ψήφιση. Απάντηση Κατσιβέλη: Δεν γίνετε να το υιοθετήσουμε γιατί η τεχνική υπηρεσία δεν μπορεί να το εφαρμόσει!!! (Μάλλον θα είναι στα αγγλικά για αυτό δεν θα μπορεί!)

Ο Αραβαντινός τον επικρίνει γιατί δεν προβλέπει μελέτη για το νερό στο Ληξούρι. Απάντηση Κατσιβέλη: Είναι θέμα της ΔΕΥΑΚ . Επανέρχεται ο Αραβαντινός και του θυμίζει ότι τους κάδους τους πληρώσατε ενώ είναι θέμα  της ΕΔΑΚΙ. Καμιά απάντηση από Κατσιβέλη.

Τέλος,  κίνηση με  έντονο πολιτικό μήνυμα η συνεχιζόμενη απουσία του Μοσχονά ακόμα και χθες που υποτίθεται ήταν το πιο κρίσιμο θέμα που έχει έρθει για ψήφιση. Αλήθεια τι λέει ο Κατσιβέλης για το θέμα Μοσχονά που έχει λείψει σε περισσότερα από τα μισά συμβούλια;

«Ο Πυθαγόρας»