Ληξούρι: Ο Ρουχωτάς, ο Κατσιβέλης & η Λαική Συσπείρωση

Παραλειπόμενα από το ΔΣ  Ληξουρίου.

Διαβάζουμε την ανακοίνωση του  Ρουχωτά  για την αηθή επίθεση που δέχτηκε από τον δήμαρχο Κατσιβέλη στο χθεσινό συμβούλιο. Προφανώς ο δήμαρχος δεν μπορεί να αποδεχτεί την πολιτική ήττα που δέχτηκε από την ψήφιση το τεχνικού προγράμματος του Ρουχωτά από την πλειοψηφία του συμβουλίου. Χθες  έντονα εκνευρισμένος πολλές φορές με ειρωνείες και ύβρεις τον  πρόσβαλε .

Για άλλη μια φορά έπεσε η μάσκα της Λαϊκής Συσπείρωσης περί σύμπλευσης με την δημοτική αρχή. Σαν μοναδικός προστάτης των απανταχού εργαζομένων μόλις ειπώθηκε ότι «απειλήθηκαν» εργαζόμενοι αμέσως να υπερασπιστεί. Όταν μετα από ένα λεπτό η  γραμματέας του συμβουλίου  αρνήθηκε το γεγονός  και ουσιαστικά άδειασε τον δήμαρχο δεν είδαμε κανένα ζήλο να προστατευτεί ο Ρουχωτάς ( οι συνταξιούχοι δεν είναι εργαζόμενοι κ.Μαντζουράτε;).

Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Όπως άλλωστε και με το κέντρο δια βίου μάθησης που ο σύντροφος σας  Πελετίδης το ψήφισε ως ωφέλιμο για τον δήμο του ενώ εσείς  το αρνηθήκατε για το Ληξούρι….Τέλος , ευτυχώς που ο γιατρός Ντιουανί είναι ένας ευγενικός άνθρωπος και δεν απαντάει στις ειρωνείες κ.Μαντζουράτε…..

Χ.Ε