Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γενούν οι κότες Δήμαρχε.

Ούτε μια μέρα δεν πέρασε από την συνάντηση του Κατσιβέλη στο Υπουργείο Παιδείας και ήρθε η σύγκλητος του Ιονίου Πανεπιστημίου να επιβεβαιώσει ότι ο Δήμαρχος της πόλης είναι θεατής των εξελίξεων χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί την ουσία του προβλήματος
Με ομόφωνη απόφαση λοιπόν την ώρα που ο δήμαρχος ήταν στο υπουργείο αποφασίζουν στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο να μην υποβάλει επί του παρόντος Μελέτη Σκοπιμότητας και Πρόγραμμα Σπουδών για το Τμήμα Εθνομουσικολογίας της Σχολής Μουσικής & Οπτικοακουστικών Τεχνών και να επανέλθει σχετικά στο μέλλον.!!!!
Πρόκειται με απλά λόγια για μια απόφαση που ουσιαστικά προϊδεάζει αρνητικά την αρχή αξιολόγησης των ΤΕΙ που βρίσκονται σε στάδιο κλεισίματος. Τι πιθανότητες υπάρχουν η αρχή αυτή να μην υπολογίσει την απόφαση της συγκλήτου που ουσιαστικά λέει ότι το τμήμα στο Ληξούρι δεν το θέλω γιατί απλά μου αφαιρεί πόρους από τα άλλα τμήματα (Λευκάδα, Κέρκυρα κτλ)? Σχεδόν μηδαμινές!
Άλλωστε και ο Κατσιβέλης σε προηγούμενο συμβούλιο άφησε να εννοηθεί ότι κλείνει το ΤΗΜΟ και είναι σε επαφή για την δημιουργία νέου!! Δυο λοιπόν είναι τα σενάρια …Ο Κατσιβέλης ξέρει ότι κλείνει το ΤΗΜΟ άλλα δεν το λέει για επικοινωνιακούς λόγους και απλά προσπαθεί για να μην κατηγορηθεί για απραξία ή απλά άγεται και φέρεται χωρίς σχέδιο και όραμα.
Το αποτέλεσμα πάντως όμως είναι το ΤΗΜΟ φεύγει από το Ληξούρι και ευθύνη έχει και Δήμαρχος που δεν το έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα.

Ο φοιτητής του ΤΗΜΟ.

Προηγούμενο άρθροΗ γη άνοιξε στα δύο στην Ελασσόνα – Συναγερμός για τους επιστήμονες [βίντεο]
Επόμενο άρθροΣοβαρές ενδείξεις εμπρησμού – Βρέθηκε εύφλεκτο υγρό στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace!