Αγαπητό kefalonia magazine

Χθες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ληξουρίου, ο Διονύσης Αραβαντινός στενός συνεργάτης του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι κορυφαία στελέχη του τοπικού ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ), όπως ο πρώην Νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Σαμούρης αλλά και ο Παναγής Βλάχος, από χθες δίνουν “μάχη” υπέρ του Διονύση Αραβαντινού για την στελέχωση ενός όσο το δυνατόν ισχυρότερου ψηφοδελτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διονύσης Αραβαντινός είχε “προσεγγίσει” και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη (τουλάχιστον 2 μέλη της Ν.Ε. υποστήριζαν Αραβαντινό), όμως τελικά έγινε η ανατροπή και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ληξούρι θα στηρίξει ένα νέο πρόσωπο, τον επιχειρηματία Χ. Ευαγγελάτο.

Πάντως, κάποιοι κάνουν λόγο και για πολιτική υποκρισία από την “πλευρά Μιχαλάτου”, διότι την ώρα που εμφάνιζαν ως αρνητική την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στον Φόρτε, ζητούσαν την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στο Ληξούρι για τον Αραβαντινό

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΟ Παύλος Παπαδάτος σε εκδήλωση Κεφαλονιτών για την Μάχη του Λάλα (pics)
Επόμενο άρθροΉττα στις λεπτομέρειες για τους άνδρες του Α.Σ. Κεφαλονιά… «Τελικός» με Σκαγιοπούλειο την Κυριακή στο Αργοστόλι για την είσοδο στα play-off. Ήττες για παίδες και κορασίδες από τον Προμηθέα 2014 στην Πάτρα. Νίκη για το τμήμα μίνι στον πρώτο του αγώνα.