ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.

Είπαμε να μην ασχοληθούμε με τα παιδιά (Ζαρκάδας και Γρηγορόπουλος)   της Δημοτικής κοινότητας στο Ληξούρι στην τοποθέτηση τους για τον προϋπολογισμό. Με απλά λόγια είπαν ότι θα έπρεπε σε 5 πεντε λεπτά να είχαν συμφωνήσει όλες οι παρατάξεις  για το πρόγραμμα!! Ότι αυτοί έχουν δικαίωμα να μιλάνε γιατί είναι ανεξάρτητοι και όλοι στο συμβούλιο εξαρτημένοι. Πήραν πληρωμένη απάντηση   από Ρουχωτά, Μαντζουράτο , Αραβαντινό και την Λουκέρη την Ελένη και έπεσαν τα αυτιά τους .

 Για να δουμε τα μαθηματικά σας λιγο παιδάκια : Ρουχωτάς και Κατσιβέλης δεν κατέβασαν ψηφοδέλτιο στο τοπικό. Αραβαντινός και Μαντζουράτος πήραν όσο περίπου και στο κεντρικό .Άρα οι ψήφοι σας προέρχονται από αυτούς του Κατσιβέλη και Ρουχωτα.

Και για να αποδείξουν την “εξάρτηση” από τον Κατσιβέλη (κοινό μυστικό άλλωστε) βγαίνουν σήμερα να  τον “λιβανίσουν” για  τα έργα στα σχολεία. Λες και ο Κατσιβέλης δια μαγείας ξεκόλλησε τα έργα. Εύχονται λέει το Σεπτέμβρη τα σχολεία να δεχτούν τους μαθητές. Ξεχνάνε ότι ο Κατσιβέλης έχει δηλώσει ότι δεν αφήνει τα παιδιά να μπουν μέσα …Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά.

Ο κοινοτικός