Με … “καλάσνικοφ” ο Μάκης Φόρτες-“Λευκή πετσέτα” από το “Μέγαρο”

Αγαπητό kefalonia magazine

“Καυτό” τετραήμερο έρχεται για το “Μέγαρο” και τη Δημοτική Αρχή, καθώς ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Φόρτες ξεκίνησε μεγάλη επίθεση με επιχειρήματα και αποδείξεις για την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής Παρίση η οποία φαίνεται να έχει ρίξει “λευκή πετσέτα” απέναντι στον πρώην Δήμαρχο Αργοστολίου καθώς τηρεί “σιγή ιχθύος” σε όσα ο Φόρτες καταγγέλλει.

Σήμερα ο Μάκης Φόρτες έγραψε αρκετά, τα οποία σταχυολογώ:

“Στο διάγγελμα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του ο Αλέξανδρος Παρίσης στις 18 Μαρτίου παρ’ότι στήθηκε εμφανώς από επαγγελματίες της επικοινωνίας, έκανε το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει.

Η ομολογία της απόλυτης αποτυχίας της Δημοτικής Αρχής !

Μέσα στις 1.277 λέξεις του διαγγέλματος – ανακοίνωσης της υποψηφιότητας δεν υπάρχει μία (όχι δύο….μία) λέξη που να αναφέρεται στο έργο της Δημοτικής Αρχής στις εκτός του κέντρου του Αργοστολίου περιοχές και τα χωριά των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων του νέου Δήμου «στην πιο παραγωγική 5ετία που γνώρισε το νησί μας» !

Και αυτή είναι η πραγματικότητα όπως την ομολόγησε ο Αλέξανδρος Παρίσης:

Η απόλυτη εγκατάλειψη του Αργοστολίου και των 32 κοινοτήτων των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων που συναποτελούν το νέο Δήμο Αργοστολίου !

Θα δούμε λοιπόν με στοιχεία ότι «η πιο παραγωγική 5ετία που γνώρισε το νησί μας» κατά τον Δήμαρχο, μεταφράζεται στο να εκτελούνται το …… 23% ΜΟΝΟ των έργων που έχουν εξαγγελθεί και να υπάρχει απορρόφηση….. στο ιλιγγιώδες ποσοστό του 18% των αντιστοίχων πιστώσεων που έχει προγραμματιστεί.

Και την ίδια ώρα 13 από τις 32 κοινότητες του νέου Δήμου Αργοστολίου να μην παίρνουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !

Τα ίδια τα στοιχεία της Δημοτικής Αρχής για το έργο που έχει παράξει απομυθοποιούν το σύνθημα της εν όψει των επερχόμενων εκλογών πως «οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις …. και έργα» !

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ο τοπικός αναλυτής