Από τους… κουραμπιέδες στα αγγούρια. Διάλογοι που θα μπορούσαν να αποτελούν «σενάριο» σατιρικής εκπομπής και όμως αποτελούν πολιτικό λόγο στην ελληνική τηλεόραση του 2019… Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και το νέο της «χτύπημα».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε… ιστορία στην ελληνική τηλεόραση πριν μερικές εβδομάδες με ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Πριν 20 μέρες, λοιπόν, η κυρία Μεγαλοοικονόμου έβγαινε εκτός εαυτού και αποχωρούσε από το πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, δίνοντας λίγες μέρες μετά την «εξήγησή» της για τους κουραμπιέδες

Πλέον, ωστόσο, από τους κουραμπιέδες έχουμε περάσει στα σεξουαλικά υπονοούμενα. Όλα έγιναν την Παρασκευή, 22.02.2019, σε τηλεοπτική εκπομπή του Open.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εξαπέλυσε επίθεση στον Γεράσιμο Γιακουμάτο, έχοντας μαζί της ένα καλάθι με… ζαρζαβατικά ως δώρο για εκείνον, λέγοντας: «Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά. Υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα όταν είπε ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου μίλησε υποτιμητικά και είπε: «Ποια της λαχαναγοράς του Ρέντη;»».

Ο κ. Γιακουμάτος, από την πλευρά του, εξέφρασε χαρά που κάνει φροντιστήριο «και μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της». Σε κάθε περίπτωση, δεν δέχθηκε το δώρο.

Για να ρίξει την… βόμβα στην συνέχεια η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, λέγοντας: «Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα. Είστε ρατσιστής», με τον κ. Γιακουμάτο να της απαντά: «Τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη σεξιστή, άντε να τριτώσει»…

Αναδημοσίευση από www.newsit.gr
Προηγούμενο άρθροΣτον Άγιο Κωνσταντίνο με τον Παύλο Παπαδάτο Κεφαλογιάννης & Κράτσα-Τι τους εύχεται
Επόμενο άρθροΙόνια νησιά: Δύο διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται στις περιφερειακές εκλογές