Μία απίστευτη “κυβίσθηση”

Αγαπητό Μαγκαζίνο,

σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αθηναϊκά ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Α. Παρίσης, δικάζεται σήμερα για τις εκατοντάδες παράνομες απευθείας αναθέσεις της θητείας του.
 
Είναι γνωστή η σφοδρότητα με την οποία επιτίθεται η Δημοτική Αρχή του κ. Παρίση προς την κυβέρνηση και συγκεκριμένα προς το Υπουργείο Εσωτερικών με θέμα την υποτιθέμενη έλλειψη χρηματοδότησης. 
 
Λέμε υποτιθέμενη καθώς από τα επίσημα στοιχεία μπορούμε να δούμε ότι η χρηματοδότηση αυξήθηκε κατά πολύ αφού το 2011 ο Δήμος πήρε ως κρατική επιχορήγηση 10.938.146,72 € και το 2017 πήρε 14.374.757,51 €, δηλαδή αύξηση 31,42%.
 
Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την τοπική κοινωνία είναι η χθεσινή προσωπική ανακοίνωση του Δημάρχου με την οποία περιγράφει μία υποδειγματική συνεργασία με τον Υπουργό Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κ Χαρίτση και μας διαβεβαιώνει για τη μεταξύ τους άψογη, όπως γράφει, προσωπική σχέση…
 
Που λοιπόν μπορεί να οφείλεται αυτή η απίστευτη “κυβίσθηση” από μεριάς του κ. Παρίση; Πως ξαφνικά οι άλλοτε τοξικές πολιτικές σχέσεις έγιναν βελούδινες;
ΑΚ