Ο Φόρτες αποκάλυψε το μεγάλο έργο του “Μεγάρου” στο Αργοστόλι-Δείτε ποιο είναι

Αγαπητό kefalonia magazine

“Καταπέλτης” και σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Φόρτες! Και τι δεν έγραψε για το μεγάλο έργο του “Μεγάρου” στο Αργοστόλι! Λιγάκι βέβαια διαφορετικά από αυτά που λέει ο Λυκούδης. Διαβάστε παρακάτω χωρίς άλλα σχόλια από μένα:

“Εγκαταλείφθηκε ο Παιδικός Κήπος και ρήμαξε το Νάπιερ !

Η Συσιώτισσα, τα Λυκιαρδοπουλάτα μαζί και οι Μουριές και όλο το τεράστιο Πάρκο του Κουτάβου από τη Γέφυρα μέχρι τη Νερομάνα, έχουν αφεθεί στην τύχη τους αποτελώντας μνημεία της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ !

7.000  ευρώ βρίσκονται όλα κι όλα στους απολογιστικούς πίνακες του Δήμου από το 2014 μέχρι και το 2018 για τις γειτονιές του Αργοστολίου !

 Όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για τους οικισμούς του Αργοστολίου !

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ για τα Κοκκολάτα, τα Κομποθεκράτα, τα Χελμάτα, τα Σπήλια, τη Λάσση και τις Μηνιές !

Ειδικά για τη Λάσση, είναι εκπληκτική η προεκλογική αφέλεια της Δημοτικής Αρχής που για εννιά χρόνια δεν ακούμπησε το μείζον ζήτημα για την τουριστική Κεφαλονιά την πολεοδόμηση της Λάσσης και έρχεται λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να κάνει ανερυθρίαστα μια προεκλογική …. «συζήτηση σχετικά με την πράξη εφαρμογής» !

 Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ για τα Εργατικά, το Περιβολάκι, την Πλάκα, το Λυμπί, το Νάπιερ, τον Άη Θανάση, το Φαραώ, τις Απανόστρατες, τον Άη Λευτέρη, τη Ρακατζή, τη Λεωφόρο, το Λιθόστρωτο, τη Σιτεμπόρων, τα Κατσουρέϊκα, τα Παυλατέϊκα, τη ΒΙΠΕ, τις Λαϊκές Κατοικίες, τις Εργατικές Κατοικίες του Άη Γιάννη και τις υπόλοιπες μικρογειτονιές.

 Και ακόμα καταρρέουν μια σειρά από Δημοτικά και εγκαταλειμμένα Δημόσια κτίρια που θα μπορούσε ο Δήμος να αναλάβει την φροντίδα τους και να μην αποτελούν εστίες βρωμιάς και ντροπής για την πρωτεύουσα, όπως ο Θαλασσόμυλος, ο Οίκος του Ναύτου, το Αστυνομικό Κτίριο, το κτίριο του Πλατύ Γιαλού, το Μουσείο, το κτίριο του 2ου – 3ου Γυμνασίου.”

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ο τοπικός αναλυτής