Πάρκινγκ στο Αργοστόλι: “Από το πούντοναι μέχρι το έντοναι” υπάρχει τεράστια απόσταση !!!!!

Αγαπητό kefalonia magazine

Δεν είναι κακό, έστω και σε προεκλογική περίοδο, να πει το “Μέγαρο” τίνος είναι η σκέψη και η πρόταση για το πάρκινγκ στο Αργοστόλι και μάλιστα όχι 48 ημέρες πριν τις εκλογές αλλά πριν ένα χρόνο!!!!!!!!
Έστω και αν αυτός είναι εκλογικός αντίπαλος !!! Γιατί στην αντίθετη περίπτωση, όπως καλή ώρα, με την πρόταση για πάρκινγκ του τετραγώνου του παλιού παιδικού νοσοκομείου, εκτίθεσαι στον κόσμο όταν υιοθετείς την πρόταση άλλου και εν προκειμένω του Φόρτε !!!
Βέβαια στο χωριό μου λένε ….. “από το πούντοναι μέχρι το έντοναι” υπάρχει τεράστια απόσταση !!!!!
Κάτσε να τροποποποιηθεί το ΓΠΣ, κάτσε να γίνει δεκτή η πρόταση από το Υπουργείο Υγείας, κάτσε να γίνει η μελέτη, κάτσε να βρεθούνε τα λεφτά, κάτσε να δημοπρατηθεί το έργο, κάτσε να κατασκευαστεί, κάτσε να λειτουργήσει ….
Το μόνο σίγουρο ότι της σημερινής δημοτικής αρχής δεν της φτάνουν όχι άλλη μία τετραετία αλλά …τρεις κάι τέσσερις ετσι όπως μας έδειξε 9 χρόνια τώρα ότι κινείται.
Άρα … όχι ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ μιανού “που πνίγεται και προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά” αλλά ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ των απερχόμενων Μεγαριτών!!!!
Για του λόγου το αληθές δείτε τι είχε γράψει ο Μάκης Φόρτες πριν ένα χρόνο από τις 8/3/2018:

  Για τα οικοδομικά τετράγωνα πάνω από την πλατεία

Και τέλος πρέπει σοβαρά να απασχολήσουν οι χρήσεις δύο μεγάλων οικοδομικών τετραγώνων στο κέντρο της πόλης πάνω από την πλατεία Βαλλιάνου στην κατεύθυνση δημιουργίας κοινόχρηστων θεματικών χώρων (π.χ. σύγχρονοι παιδότοποι) και υπόγεια πάρκινγκ.

Του ΟΤ 71 δίπλα στο Νάπιερ ιδιοκτησίας του Δήμου που ήταν το σχολικό κτίριο και σήμερα φιλοξενεί σχολικά προκάτ και είναι χαρακτηρισμένο ως «χώρος σχολείου» και

Του ΟΤ 57 του παλιού παιδικού νοσοκομείου ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου Αργοστολίου το οποίο στο ΓΠΣ είναι όσον αφορά τις χρήσεις χωρισμένο σε τέσσερα τμήματα: «χώρος νηπιαγωγείου», «χώρος ΝΕΛΕ» (σήμερα δεν υφίσταται), «χώρος ΚΑΠΗ» και «κοινόχρηστος χώρος».

https://makisfortes.blogspot.com/2018/03/2222018-232018-632018.html

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ο τοπικός αναλυτής