Η χώρα μας περνάει μια πρωτόγνωρη κατάσταση και η κυβέρνηση φαίνεται να έχει οργανωθεί και να προσπαθεί να προλάβει το κακό. Τι γίνεται όμως στο μικρό και απομονωμένο Δήμο Ληξουρίου?

Διάβασα χθές δημοσίευμα για τη 5η Συνεδρίαση που η αντιπολίτευση έφερνε θέμα τη πανδημία και ο δήμαρχος έλεγε έχουμε παραγγείλει μεγάλη ποσότητα μάσκες, πρότεινε δε να στείλουμε και ποσότητα στον Έβρο επειδή μας περισσεύουν!!! 1000 μάσκες  παρήγγειλες και ούτε καν τις έχεις λάβει!

Προσπάθησε ο Βεντούρας να τον επαναφέρει στη πραγματικότητα αλλά…. Επενέβη ο γιατρός, που τα βλέπει όλα οργανωμένα επειδή έκανε λέει ενημέρωση στα σχολεία! Ενημέρωσε για έναν ιό που ολόκληρη η ερευνητική κοινότητα τώρα τον ανακαλύπτει, όμως ο γιατρός μας έχει ήδη κάνει πλήηηηρη ενημέρωση!

Αυτό όμως που με εξόργισε και αποφάσισα να γράψω αυτό το κείμενο ήταν το κείμενο του Αντιδημάρχου κ. Γαλανού. Ολόκληρη κυβέρνηση έκανε αγώνα για να κλείσει τις εκκλησίες και να πείσει το ποίμνιο να μη συναθροίζεται και διάλεξε ΤΩΡΑ να δημοσιεύσει για τη πανούκλα και τη περιφορά των λειψάνων που σωσανε λέει τους κατοίκους.

Καλύτερα θα ήταν για τον κ. Γαλανό, μια και είναι Αντιδήμαρχος Τουρισμού, να μας δείξει τις δράσεις του εκεί  και ας αφήσει τα περί πανούκλας. Διότι δεν βλέπω να πατάει άνθρωπος φέτος… Εδώ ο κόσμος χάνεται…

Σοβαρευτείτε γιατί σας βλέπω οι Ληξουριώτες να σας κάνουν Δημοτική αρχή Βαρδιάνων.

«Ένας σε καραντίνα»