Αγαπητό kefalonia magazine

Για μία ακόμη φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Φόρτες ήταν σήμερα καταπέλτης κατά του Μεγάρου.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της πόλης, που βιώνουμε καθημερινά όλοι, το κυκλοφοριακό, ο Μάκης Φόρτες καθιστά απόλυτα υπεύθυνη για την αναρχία και το χάος που επικρατεί καθημερινά στους δρόμους, την Δημοτική Αρχή Παρίση-Λυκούδη!

Γράφει ο Φόρτες:

“Το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Αργοστολίου, μακράν  το υπ’αριθμόν ένα πρόβλημα της πόλης, είναι μεν αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας της πόλης με τους  στενούς δρόμους , την έλλειψη πεζοδρομίων την έλλειψη χώρων στάθμευσης, αλλά ταυτόχρονα είναι και αποτέλεσμα της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής να διαχειριστεί το μείζον αυτό πρόβλημα και να επιβάλει την ευταξία στην πόλη.

Χαρακτηριστικότερο όλων παράδειγμα της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής και της τεράστιας ευθύνης της να διαχειριστεί τη λειτουργία της πόλης του Αργοστολίου είναι η αποκάλυψη που προέκυψε από τον έλεγχο των επιθεωρητών στα πολυδιαφημισμένα έργα πεζοδρομήσεων στο κέντρο της πόλης τα οποία έγιναν (αν είναι δυνατόν!) δίχως …. κυκλοφοριακή μελέτη !

Κάπως έτσι το Αργοστόλι έχει καταστεί ανοχύρωτη πόλη !

Ανοχύρωτη πολεοδομικά, ανοχύρωτη λειτουργικά, ανοχύρωτη θεσμικά !

Είναι μια πόλη που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και όπως θέλει !

Μία πόλη που η Δημοτική Αρχή Παρίση έχει βάλλει την δικιά της σφραγίδα της απόλυτης αναρχίας !

Αυτό το Αργοστόλι του χάους και της απόλυτης αταξίας θα παραδώσει η Δημοτική Αρχή την 1η Σεπτεμβρίου στη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.”

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ο τοπικός αναλυτής