Σπύρος Σαμούρης: Θα είμαστε κοντά στην κοινωνία και θα βοηθάμε όσο μπορούμε

O Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αυτή τη φορά με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του ΚΤΕΛ.

Έδωσε απαντήσεις σε αρκετά από τα ερωτήματα που τέθηκαν από ακροατές τονίζοντας σε κάθε περίπτωση ότι το ΚΤΕΛ αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη και κοινωνικές ομάδες που πρέπει να βοηθηθούν.

Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα που τέθηκαν ήταν αυτό με τον λάθος προγραμματισμό κάποιων δρομολογίων και συγκεκριμένα στο δρομολόγιο Αργοστόλι – Φισκάρδο, καθώς το λεωφορείο από Αργοστόλι ξεκινάει στις 11.30 με αποτέλεσμα άτομα από το Φισκάρδο να μην προλαβαίνουν να τελειώσουν τις δουλειές τους. Παρ’ όλα αυτά ο κος Σαμούρης κάλεσε τον πολιτή είτε να του στείλει εγγράφως το αίτημα είτε να επικοινωνήσει μαζί του.

Η αστική συγκοινωνία – ένα θέμα που προβληματίζει αρκετούς κατοίκους του Αργοστολίου- είναι ζημιογόνα γιατί δεν επιδοτείται, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει έστω και με ένα μικρό ποσό.

Τέλος, ο κος Σαμούρης ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει σύνδεση με άλλες περιοχές όπως Θεσσαλονίκη ή Ιωάννινα. Όπως είπε «Το δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη από μόνο του δεν μπορεί να «ζήσει», όμως γίνονται συζητήσεις»!

Ακούστε τον κο Σαμούρη να απαντάει σε όλα τα ερωτήματα.

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr