“Σύννεφα” στις σχέσεις Δήμου-Περιφέρειας;

Και να που το Αναπτυξιακό Συνέδριο της τοπικής ΝΔ φαίνεται να πυροδοτεί ένταση στις σχέσεις του Δήμου Κεφαλλονιάς και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μία σχέση που μέχρι σήμερα ήταν αρμονική και παραγωγική, κάτι που βεβαίωναν τόσο ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης όσο και ο Περιφερειάρχης κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος.

Ήρθαν όμως τα “κομματικά” να την “χαλάσουν” λίγο καθώς ο Συριζαίος Περιφερειάρχης δέχθηκε επίθεση στο “Μεντιτερανέ”, τόσο από τον βουλευτή κ. Οικονόμου αλλά κυρίως από τον πολιτευτή κ. Λυκούδη στενό πολιτικό φίλο του Δημάρχου Κεφαλλονιάς και αδελφό του αναπληρωτή Δημάρχου κ. Δ. Λυκούδη.

Ο κ. Γαλιατσάτος δεν άντεξε και “σήκωσε το γάντι” με συνέπεια να δημιουργηθεί “κρίση” που θα δούμε ποια θα είναι η συνέχειά της.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να δώσουν διαστάσεις στο θέμα που μπορεί να εντάσσεται στα φυσιολογικά πλαίσια μίας αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όμως ενδέχεται να επηρεάσει την τοπική πολιτική σκηνή και κυρίως τα μέχρι σήμερα “ήρεμα νερά” στη σχέση Δήμου-Περιφέρειας