Τελικά έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με όλους αυτούς τους σωτήρες που υπόσχονται να σώσουν την Κεφαλονιά

Τελικά έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με όλους αυτούς τους σωτήρες, τους νυν και τους πρώην, που υπόσχονται να σώσουν την Κεφαλονιά.

Όλοι διεκδικούν την πατρότητα των ελάχιστων έργων που έγιναν τα τελευταία χρόνια στο νησί και κανένας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες για ό,τι στραβό έχει γίνει, για ό,τι μπορούσε να κάνει είτε ως συμπολίτευση είτε ως αντιπολίτευση και η αντιπαράθεση τώρα, δύο μήνες πριν από τις εκλογές, βρίσκεται στα ύψη, με όλους αυτούς να πιστεύουν πως ο λαός του νησιού έχει μνήμη «χρυσόψαρου».

Είναι τουλάχιστον αστεία η προσπάθεια του νυν δημάρχου και υποψηφίου για την επόμενη περίοδο να μας πείσει για τις προσπάθειες που έκανε για την αναστήλωση της Γέφυρας, όταν είχε εκλεγεί με σημαία του ότι θα την κάνει κατά περίπτωση μονόδρομο ήπιας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα το έργο να καρκινοβατεί, ενώ αν δεν έ­μπαινε στο ΕΣΠΑ επί υπουργίας Γερουλάνου θα ήταν ακόμα στα χαρτιά.

Πηγή: https://www.paron.gr/2019/03/25/telika-echoyme-chasei-ta-ayga-kai-ta-paschalia-me-oloys-aytoys-toys-sotires-poy-yposchontai-na-sosoyn-tin-kefalonia/