Θεόφιλος Μιχαλάτος: Τι θα κάνει στους Δήμους Ληξουρίου και Σάμης;

Αγαπητό kefalonia magazine

Έχουμε μπει για τα καλά πλέον σε μία “καυτή” προεκλογική περίοδο που θα οδηγήσεις στις κρίσιμες εκλογές του Μαίου.

Το “σπάσιμο” του Δήμου έχει αλλάξει τα δεδομένα με νέες δυνάμεις να εισέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και να καθιστούν αμφίρροπες τις εκλογικές μάχες στους τρεις Δήμους.

Στο επιτελείο του Θεόφιλου Μιχαλάτου επικρατεί προβληματισμός καθώς η σχεδόν βέβαιη (γι’αυτούς) επικράτηση στον ενιαίο Δήμο Κεφαλονιάς έχει απομακρυνθεί με την διάσπαση του Δήμου.

Φυσικά ο Θ. Μιχαλάτος θα κατέβει στο Δήμο Αργοστολίου όμως εδώ τα πράγματα είναι μπερδεμένα καθώς στο παιχνίδι μπαίνει δυνατά και ο επί τρεις 4ετίες Δήμαρχος Αργοστολίου Γεράσιμος Φόρτες.

Πέρα από το Αργοστόλι υπάρχουν και οι Δήμοι Ληξουρίου και Σάμης. Τι θα κάνει εδώ ο Μιχαλάτος; Στον Δήμο Ληξουρίου μάλλον θα κατέβει ο Διονύσης Αραβαντινός αν και οι υποψηφιότητες Βασίλη Ρουχωτά και Δημήτρη Μαντζουράτου φαίνεται να έχουν πλεονέκτημα.

Στην Σάμη δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος της παράταξης Μιχαλάτου καθώς ο Θόδωρος Φλωράτος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί και δεν θα είναι υποψήφιος. Εκτός και αν ο κ. Μιχαλάτος αποφασίσει να στηρίξει την υποψηφιότητα του Στέλιου Σπαθή με τον οποίο πολιτικά γνωρίζονται από τις εποχές του παλιού ΠΑΣΟΚ

Ο τοπικός αναλυτής