Το “Μέγαρο” ακούει; Ο Τσιλιμιδός …”δημοπράτησε και τα τεύχη του συγκεκριμένου έργου”(της αναπλάσεως της πλατείας Αργοστολίου και των γύρω δρόμων)!!!

Αγαπητό kefalonia magazine

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να δημοσιευθεί η τεκμηριωμένη άποψη για το ποιος είναι αυτός που έκανε την μελέτη της ανάπλασης στο κέντρο του Αργοστολίου (δες εδώ) και ήρθε η απάντηση από τοπική ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του Γιώργου Τσιλιμιδού ως φαίνεται.

Εδώ θέλω να πω ότι όλοι οι τοπικοί δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους αναλόγως με το από που παίρνουν πληροφορίες και ποιες καταστάσεις στηρίζουν. Και αυτό είναι θεμιτό.

Στην απάντηση όμως αυτή υπάρχει κάτι που σίγουρα αναμένεται να εξοργίσει το “Μέγαρο”. Αντιγράφω επί λέξει: “Ευτυχώς, που θυμήθηκαν ότι Αντιδήμαρχος του Φόρτε την περίοδο 2003-2006 ήταν ο Γιώργος Τσιλιμιδός. Ο Δήμαρχος Αργοστολίου την περίοδο 2007-2010 απλά παρέλαβε την προμελέτη του έργου, που ο ίδιος ως Αντιδήμαρχος είχε προχωρήσει, την έκανε κανονική μελέτη με οριστική της παραλαβή από το μελετητικό γραφείο και φυσικά δημοπράτησε και τα τεύχη του συγκεκριμένου έργου. Μεγαρικοί και Φορτικοί φωνάζετε όσο θέλετε, ο Γιώργος Τσιλιμιδός είναι ο… πατέρας της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Αργοστολίου.”

Άρα, δεν δημοπράτησαν τα έργα ο Παρίσης με τον Λυκούδη αλλά ο Γιώργος Τσιλιμιδός; Που ήταν δήμαρχος από το 2007-2010 και οι δημοπρασίες έγιναν πριν δύο χρόνια;;;

Εντάξει …. τελικά συμφωνούμε πως  η μελέτη φτιάχτηκε με Δήμαρχο το Φόρτε και Αντιδήμαρχο τον Τσιλιμιδό το 2000.

Όμως ….ποιός δημοπράτησε το έργο; Ο Τσιλιμιδός όπως ισχυρίζονται τα μέσα του ή το Μέγαρο όπως ξέραμε ;

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ο τοπικός αναλυτής