Ξεκίνησε η προεκλογική μάχη στην Κεφαλονιά: “Αδιαφάνεια”, “κακοδιαχείριση” και “ολοκληρωτική εγκατάλειψη” οι λέξεις-“κλειδιά”

Αγαπητό kefalonia magazine

Μία “καυτή” προεκλογική περίοδο για την αυτοδιοίκηση του νησιού μας, προαναγγέλλει ουσιαστικά το σημερινό πολιτικό μανιφέστο που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί το λέω αυτό; Διότι σε μία αποστροφή της ανακοίνωσης καταγράφονται οι άξονες της προεκλογικής στρατηγικής που θα εφαρμοστεί και που θα κριθούν οι εκλογές:

“Ξεχωριστή σημασία έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στους τρεις νέους δήμους της Κεφαλονιάς, γιατί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοτικής θητείας (2011 – 2019),  από την  δημοτική παράταξη «Ισχυρή Κεφαλονιά» του κ. Παρίση,  δεν τιμούν τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την Κεφαλονιά . Θα μείνει στην ιστορία ως η παράταξη που οδήγησε το Νησί μας σε μια επώδυνη και καταστροφική κατάσταση  της οποίας οι συνέπειες θα χρειαστούν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να ξεπεραστούν. Η συγκεκριμένη δημοτική περίοδος  (2011 – 2019) χαρακτηρίζεται, εκτός από την έλλειψη οράματος και την ολοκληρωτική εγκατάλειψη της περιφέρειας και των χωριών, από αδιαφάνεια  και  κακοδιαχείριση.

Ήρθε η ώρα η Κεφαλονιά να απαλλαγεί από το συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης και να θέσει γερές βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα.”

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ο τοπικός αναλυτής