Θεόφιλος: “Τα χάσαμε όλα και δεν πήραμε τίποτε”-Τι θα κάνει ο Δήμος με την ΕΔΑΚΙ-Τι λέει για τις παραλίες & τα τραπεζοκαθίσματα των επαγγελματιών (ηχητικό)

Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για τα αποτελέσματα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το άρθρο 93 και τον Φορέα Αίνου.

“Τα χάσαμε όλα και δεν πήραμε τίποτε” είπε ο Δήμαρχος Αργοστολίου. “Ακόμη και αν πάρουμε την έδρα του νέου Φορέα, πρακτικά δεν σημαίνει τίποτε αφού μπορεί στο νέο διοικητικό συμβούλιο να μην εκπροσωπείται καν ο Δήμος Αργοστολίου! Οι 11 Δήμαρχοι θα εκλέξουν 4 αντιπροσώπους. Μπορεί δηλαδή να μην έχει καν εκπρόσωπο η Κεφαλονιά”

“Θα προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας διότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός. Δεν μπορεί να πάρουν την περιουσία της Διαδημοτικής και να την πάνε σε έναν Φορέα που δεν έχει βάλει ούτε ευρώ” είπε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος. “Στην πράξη με τον νέο Φορέα θα κάνει κουμάντο η Κέρκυρα” είπε ο Δήμαρχος.

Σε ότι αφορά στην στάση του βουλευτή Παναγή Καππάτου ο Δήμαρχος είπε ότι “έκανε την προσπάθειά του όμως ο Υπουργός δεν τον άκουσε”

Σε ότι αφορά στα τραπεζοκαθίσματα και στα τέλη για τους επαγγελματίες είπε ότι ο Δήμος περιμένει τις εγκυκλίους και τις οδηγίες της κεντρικής κυβέρνησης για να προχωρήσει. “Θα κάνουμε όσες ελαφρύνσεις μπορούμε για τους επαγγελματίες” είπε ο Δήμαρχος

Σε ότι αφορά στις παραλίες ο Δήμαρχος είπε ότι και εδώ περιμένουμε τη ΚΥΑ από την κεντρική κυβέρνηση

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Δημάρχου Αργοστολίου

Ο τοπικός αναλυτής