Θεόφιλος: Σε τηλεδιάσκεψη για τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση και σκοπεύει να λάβει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος σήμερα 21 Σεπτεμβρίου συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε από την Προεδρία της Κυβέρνησης με θέμα «Κατευθύνσεις για την καταγραφή και αποκατάσταση ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία».

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Κων. Καραμανλής, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Άκ. Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κων. Σκρέκας, ο ΓΓ Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γ. Στρατάκος, ο ΓΓ Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλος, ο ΓΓ Υποδομών Γ. Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ΔηΜ. Παπαστεργίου, οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Κρήτης καθώς  και οι Δήμαρχοι των περιοχών που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Τα κυβερνητικά στελέχη αφού ενημερώθηκαν από τους Δημάρχους για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στους πληγέντες Δήμους, παρουσίασαν τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση και σκοπεύει να λάβει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Από το Γραφείο Δημάρχου