Σήμερα Κυριακή 27/09/2020 κληθήκαμε για να βοηθήσουμε τους πληγέντες του χωριού της Αγίας Ευφημίας, που με δάκρυα στα μάτια μας καλωσόρισαν και μας ευχαρίστησαν που ανταποκριθήκαμε άμεσα χωρίς δεύτερες σκέψεις, να ενισχύσουμε την δράση της πυροσβεστικής και της εθελοντικής ομάδας Πυλάρου. Επειδή αυτό που αντικρίσαμε ήταν σοκταριστικό και άνευ προηγουμένου, χρέος μας είναι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τον ισχυρό κυκλώνα και ελπίζουμε ο Δήμος Σάμης και η Περιφερική Ενότητα να κάνουν ακόμα περισσότερα για αυτούς τους ανθρώπους .
Ευχαριστούμε τον πρώην πρόεδρο τοπικής της ΝΔ Πυλάρου Γεράσιμο Παππαδάτο του Δημητρίου.
Τον πρώην Πρόεδρο τοπικής οργάνωσης ΝΔ Πυλάρου και πρώην υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο ΠΕ Κεφαλληνίας-Ιθάκης της ΝΔ και πρώην υποψήφιο σύμβουλο με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Δύναμη με επικεφαλή τον γιατρό Μιχαήλ Γάκη της ΝΔ για τον νέο Δήμο Σάμης Γιάννη Γασπαρή που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια μας.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Παναγή Ζαφειράτο της τοπικής κοινότητας Αγίας Ευφημίας. Την Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π Γιάννα Κουλουμπή η οποία μας στηρίζει σε κάθε δράση μας. Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που για άλλη μια φορά βρέθηκαν στο πλάι μας και μας στήριξαν στην δράση μας.

Σήμερα Κυριακή 27/09/2020 κληθήκαμε για να βοηθήσουμε τους πληγέντες του χωριού της Αγίας Ευφημίας, που με δάκρυα στα…

Gepostet von ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης am Sonntag, 27. September 2020