Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυστηρούς ελέγχους προαναγγέλλει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι μηχανισμοί του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων διενεργούν καθημερινά εκατοντάδες ελέγχουςΗ μη τήρηση των κανόνων λειτουργίας επισύρει εκτός από πρόστιμο και την αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης. Το τριήμερο συνεχίζουμε τους ελέγχους σε όλη την επικράτεια».

Αυξημένα τα μέτρα του Λιμενικού

Σε καλύτερα επίπεδα συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, αναμένεται να είναι από την Παρασκευή, 5 Ιουνίου, η επιβατική κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα επιλέξουν κάποιο νησιωτικό προορισμό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το Λιμενικό Σώμα σε όλα τα λιμάνια της χώρας έχει λάβει αυξημένα μέτρα για την εξυπηρέτηση των πολιτών ενώ οι επιβάτες θα πρέπει να βρίσκονται νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω των υγειονομικών μέτρων που εξακολουθούν να ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΛιμενικό Ταμείο: Οι θέσεις ελλιμενισμού σκαφών στο αλιευτικό καταφύγιο Σάμης-Η απόφαση
Επόμενο άρθροΕθελοντική Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος Ερίσου: ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ