Αλ. Μπαλού: «Αντιπαράθεση με επιχειρήματα κυρία Κράτσα»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις-απάντηση της κυρίας Ρόδης Κράτσαστην κριτική της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τις θέσεις που η κ. Κράτσα διατύπωσε σε πρόσφατη ομιλία της στην Κεφαλονιά, η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλούαναφέρει:

«Κυρία Κράτσα, δε συνηθίζουμε ούτε να παραποιούμε ούτε να μαθαίνουμε μέσω τρίτων τις πολιτικές θέσεις και τοποθετήσεις των πολιτικών μας αντιπάλων. Όπως θα προσέξατε, είναι ακριβώς οι δηλώσεις σας που σχολιάσαμε. Γι’ αυτό και τις βάλαμε σε εισαγωγικά. Τα ίδια σας τα λόγια, λοιπόν, σχολιάσαμε.

Στην απάντησή σας αναγνωρίζετε τα προβλήματα του λαού τα οποία η «Λαϊκή Συσπείρωση» με την κριτική της ανέδειξε ως κυρίαρχα. Η διαφορά είναι ότι ο συνδυασμός σας δεν μπορεί να υπηρετήσει τη λύση τους, επειδή ο ίδιος δεν τα έχει σε προτεραιότητα.

Γνωρίζετε, άλλωστε, ότι κατά τη γνώμη μας τα βάσανα του λαού είναι η άλλη όψη των μπίζνες των μεγαλοεπενδυτών, που πολλοί συνδυασμοί μεταξύ των οποίων  και ο δικός σας, θεωρούν πανάκεια.

Θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε τις απόψεις των άλλων συνδυασμών, γιατί η πολιτική αντιπαράθεση αποκαλύπτει τις θέσεις του καθένα μας και συμβάλλει στο ανέβασμα του πολιτικού επιπέδου, στην ενημέρωση και την ώριμη κρίση του λαού.

Φανταζόμαστε ότι δε θεωρείτε προβοκάτσια την πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα. Επίσης, ελπίζουμε ότι δε θα επιθυμούσατε να εισάγετε ένα επίπεδο συζήτησης τύπου Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή».

Αναδημοσίευση από enimerosi.com