Νέα δεδομένα για τους υποψηφίους στις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές δημιουργεί αναφορά του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια  συνέντευξής του στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, «μετά από πίεση της ΚΕΔΕ, συμφωνήθηκε θα είναι από +30% (σ.σ. που προβλέπει ο «Κλεισθένης») σε +40%» από τον συνολικό αριθμό των συμβούλων που θα εκλεγούν. Πηγές του υπουργείου Εσωτερικών που μίλησαν στην aftodioikisi.gr άφηναν ανοιχτό το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, τονίζοντας ότι «όλα βρίσκονται σε διαβούλευση».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών Α.Χαρίτσης είχε προαναγγείλει στο συνέδριο της ΚΕΔΕ τον περασμένο Δεκέμβριο και επανέλαβε πριν από τρεις εβδομάδες σε συνάντησή του με δημοσιογράφους ότι ένας συνδυασμός θα μπορεί να έχει αριθμό υποψηφίων δημοτικών ή περιφερειακών συμβούλων αυξημένο κατά 50% του συνόλου των συμβούλων.

Αναδημοσίευση από www.aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ .
Επόμενο άρθρο“Όχι” πάρκινγκ στο οικόπεδο του Νοσοκομείου-Να διαμορφωθεί εναλλακτική στέγαση του σημερινού ΓΝΚ σε ξύλινες εγκαταστάσεις, σε περίπτωση σεισμού-Να διαμορφωθούν χώροι για τη στέγαση του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου, που έχει εστίες εκτός Νομού