Αλλαγή στην προεδρία της Τοπικής Κοινότητας Σβορωνάτων. Η Μαρία Μαρκάτου ορκίστηκε νέα πρόεδρος μετά την παραίτηση του Παναγή Πούλου για προσωπικούς λόγους.
Αλλαγή στη διοίκηση της Τοπικής Κοινότητας Σβορωνάτων στην Κεφαλονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου Παναγή Πούλου για προσωπικούς λόγους.
Στη θέση του ορκίστηκε η Μαρία Μαρκάτου, η οποία αναλαμβάνει πλέον την προεδρία της Τοπικής Κοινότητας Σβορωνάτων, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη συνέχιση του έργου και την προώθηση των ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.
Κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες προς τον απερχόμενο πρόεδρο για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην τοπική κοινωνία.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο κ. Πούλος είχε ενεργή παρουσία στα κοινά, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα και συνέπεια, ενώ συνέβαλε στην ανάδειξη και προώθηση ζητημάτων που αφορούν την καθημερινότητα και την ανάπτυξη της κοινότητας.
Παρά την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου, ο κ. Πούλος παραμένει μέλος του τοπικού συμβουλίου, συνεχίζοντας να συμμετέχει ενεργά στη συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Την ίδια στιγμή, θερμά συγχαρητήρια εκφράστηκαν προς τη νέα πρόεδρο Μαρία Μαρκάτου για την ανάληψη των καθηκόντων της.
Η προεδρία της Τοπικής Κοινότητας Σβορωνάτων αποτελεί μια σημαντική ευθύνη, καθώς σχετίζεται άμεσα με την προώθηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας αλλά και με τον σχεδιασμό της περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής.
Όπως τονίζεται, υπάρχει αισιοδοξία ότι η νέα πρόεδρος θα ασκήσει τα καθήκοντά της με αίσθημα ευθύνης, συνεργασίας και προσήλωσης στο κοινό καλό, συμβάλλοντας στην πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινότητας.
Στη νέα πρόεδρο ευχήθηκαν καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο της.



