Με τον Λούκα Νιφοράτο “τα έβαλε” ο Σπύρος Σαμούρης όμως δέχθηκε… γκολ από τον τοπικό Σύμβουλο Αλέκο Γαβριελάτο (Αλούπη).

Όχι δεν παίζουν ποδόσφαιρο απλά ο Αλούπης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει επίθεση στον Σπύρο Σαμούρη. Πλέον αναμένουμε πως θα απαντήσει ο κ. Σαμούρης

Μπορείτε πιο κάτω να διαβάσετε την ανακοίνωση του Αλούπη όπως δημοσιεύθηκε πριν λίγο σε τοπικές ιστοσελίδες (εμείς την πήραμε από το www.kefalonianews.gr):

«Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Σαμούρης»!

«Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Σαμούρης»!

Έστω και μετά από πολλά χρόνια είναι καλό ότι ο Σπύρος Σαμούρης αποφάσισε να απολογηθεί για το σκάνδαλο με τις υπεξαιρέσεις στο Δράπανο την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίου. Ούτως ή άλλως για όσους ζούσαμε στο Αργοστόλι είναι γνωστό  ότι για την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίου υπάρχουν πολλά ζητήματα για διερεύνηση και είναι καλό ο κ. Σαμούρης σιγά-σιγά να συνηθίζει τον ρόλο του «απολογούμενου».

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι οι Αργοστολιώτες δεν θέλουμε ξανά τον «Αντιδήμαρχο της μιζέριας» σε κανένα ρόλο, ούτε αυτόν του «σερίφη» ούτε αυτού που «σβήνει τα πρόστιμα».

Ο κ. Σαμούρης πρέπει να καταλάβει ότι οι εποχές άλλαξαν και ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ας σταματήσει λοιπόν να συκοφαντεί προσωπικότητες και ανθρώπους με πραγματική προσφορά όπως ο Λούκας Νιφοράτος σε αντίθεση με τον ίδιο το Σπύρο Σαμούρη που θεωρείται τουλάχιστον αμφιλεγόμενο πολιτικά πρόσωπο ταυτισμένο με μία «μαύρη περίοδο» σκληρού κομματισμού στον πρώην Δήμο Αργοστολίου, που δεν άφησε κανένα ιδιαίτερο έργο.

Σε ότι αφορά στα ψευτοπορίσματα και τις σκευωρίες εις βάρος της παρούσας Δημοτικής Αρχής από γνωστούς κύκλους, όπως και ο κ. Σαμούρης ξέρει πολύ καλά, αυτά οι εμπνευστές τους τα έβαλαν ήδη εκεί που ταιριάζουν καλύτερα…

Αλέκος Γαβριελάτος (Αλούπης)

Τοπικός Σύμβουλος Αργοστολίου

 

Προηγούμενο άρθροΕπιβεβαίωση: Συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο Αργοστολίου (pics)
Επόμενο άρθροΟι 10 κορυφαίες παραλίες της Κεφαλονιάς για να μην ψάχνετε στα τυφλά!