Αναστάσιος Παπαθεοδωρόπουλος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Κίνηση “Κεφαλονιά – Νησί για όλους” στην Εκλογική Περιφέρεια Αργοστολίου

Αγαπητοί φίλοι,
Σε μία κοινωνία που οι αλλαγές είναι ραγδαίες σε πολιτικό κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο είμαστε υποχρεωμένοι να μην κλείσουμε τα μάτια μας, αντιθέτως πρέπει ενταχθούμε μέσα στην παραγωγική διαδικασία της αλλαγής αυτής και να βάλουμε το λιθαράκι της νέας εποχής στον τόπο μας.

Παγκόσμια ζητήματα όπως η κλιματική αλλαγή, η αύξηση των οικονομικών ανισοτήτων, η αύξηση του εθνικισμού, η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση δεν μπορούν να μείνουν εκτός του πλαισίου που θα πατήσουν όλες οι συζητήσεις μίας τοπική κοινωνίας. Βάσει αυτών των θεμάτων εφαρμόζονται οι Ευρωπαϊκές, οι Εθνικές και κατ’ επέκταση και οι τοπικές πολιτικές και οι αρμόδιοι που θα αναλάβουν πρέπει να έχουν το ανοιχτό μυαλό για να τα δουν, να τα αντιληφθούν, να τα συζητήσουν να χτίσουν τις προτάσεις επίλυσης τους και να τις εφαρμόσουν.

Ο ψηφιακός δήμος, η ανοιχτή διαβούλευση μεταξύ πολιτών και δήμου, η απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά και στον τρόπο λειτουργίας του δήμου, η οικολογική προσέγγιση των θεμάτων (εναλλακτικές πηγές ενέργειας, ανακύκλωση), η κοινωνική αλληλεγγύη είναι τα πρώτα και βασικά βήματα που ο νέος δήμαρχος Αργοστολίου πρέπει να κάνει για να δημιουργήσει τις προδιαγραφές που θα μπορέσουν να επιλυθούν τα παραπάνω ζητήματα. Ο Αλέξανδρος Παντελειός και όλη η ομάδα της Δημοτικής Κίνησης “Κεφαλονιά Νησί για Όλους” είναι η παράταξη που έχει την όρεξη και τις περγαμηνές για να μπορέσει να πάει το νέο δήμο Αργοστολίου στο αύριο.

Ζητώ να βοηθήσετε με την ψήφο σας την Δημοτική μας παράταξη, να κάνουμε πράξη αυτά που σκεφτόμαστε (https://myidea.nisigiaolous.gr). Όποιον και αν επιλέξετε από τα 29 άτομα που απαρτίζουν την ομάδα μας πρέπει να νιώσετε περήφανοι για την επιλογή σας. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ!

Νιώστε περήφανοι, αλλάξτε τα πράγματα,
Ψηφίστε Δημοτική Κίνηση Κεφαλονιά Νησί για όλους.

Προηγούμενο άρθροΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΟΥΠΟΛΗ
Επόμενο άρθροΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ (video)