Κατατέθηκε Βουλή χθες το βράδυ η τροπολογία με την οποία προτείνεται η αναστολή εκτέλεσης των προγραμματισμένων τελεσίδικων πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής αυθαιρέτων κατασκευών επί αιγιαλού.

Σύμφωνα με την τροπολογία η οποία συντάχθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη προβλέπεται για 9 μήνες η αναστολή εκτέλεσης του νόμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η τροπολογία συμπεριλαμβάνεται στο ν/σ με τίτλο «Σχέδιο νόμου για τον εκσυγχρονισμό, την απλοποίηση και την αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμφάσεων και ειδικότερες ρυθμίσεις για τις προμήθειες στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και λοιπές διατάξεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ανασταλούν οι κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων κατασκευών σε αιγιαλό και δασικές εκτάσεις που δεν έχουν επαγγελματικό χαρακτήρα και είναι επικίνδυνες για την ασφάλεια των πολιτών.

Πηγή: tourismtoday.gr
Προηγούμενο άρθροΑργοστόλι: Γενική συντήρηση στο γήπεδο (pics+video)
Επόμενο άρθροΥπουργείο Εσωτερικών: 3.058.528,75€ σε 11 Δήμους της χώρας για τον ΙΑΝΟ & άλλες φυσικές καταστροφές (λίστα-ποσά-απόφαση)