Φίλοι και Φίλες,
Με την ανάρτησή μου αυτή θα ήθελα να ανακοινώσω ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Πάστρας. Μπορεί να μην ζω πλέον στο χωριό μας λόγω της δουλειάς μου αλλά η ψυχή μου είναι πάντοτε εκεί. Η απόφαση να είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος είναι καρπός ώριμης σκέψης και απόρροια της πεποίθησής μου πως η αντιμετώπιση των προβλημάτων στη τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να προκύψει μέσα από συνεργασία πολλών ανθρώπων, οι οποίοι παραμερίζοντας τις κομματικές τους προτιμήσεις θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό.
Σε περίπτωση εκλογής μου δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις τόσο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των συγχωριανών μας όσο και για την τουριστική ανάδειξη των χωριών μας. Ειδικότερα, ύστερα από τις συζητήσεις με τους κατοίκους του χωριού μας, αλλά και αφού μελέτησα προσεκτικά τις ανάγκες του τόπου μας αποφάσισα να θέσω ως βασικούς στόχους της πολιτικής μου τους παρακάτω:
α)Κατασκευή σύγχρονης παιδικής χαράς που θα προσφέρει ψυχαγωγία στα παιδιά μας.
β)Αξιοποίηση του κτηρίου του παλιού Δημοτικού σχολείου για την ίδρυση ΚΑΠΗ της δημοτικής ενότητας Ελείου-Πρόνων.
γ)Χάραξη της πεζοπορικής διαδρομής Πάστρα- Κατελείος και ένταξής της σε προγράμματα που θα την καταστήσουν πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού μας.
δ)Τακτικός καθαρισμός όλων των δρόμων περιμετρικά των χωριών μας, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς .
ε)Επανίδρυση του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής μας με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
στ)Σύσφιξη σχέσεων με τους ομογενείς συντοπίτες μας που διαμένουν στο εξωτερικό και καθιέρωση ετήσιου ανταμώματος κάθε καλοκαίρι.

Κλείνοντας, θέλω να ζητήσω τη στήριξή σας και να τονίσω ότι αν εκλεγώ, θα προσπαθήσω να σας εκπροσωπήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στις 26 Μαΐου σας, θέλω δίπλα μου!

Από το fb του Ανδρέα Κρεμμυδα

Προηγούμενο άρθροΠΕΡΙ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ» Ο ΛΟΓΟΣ
Επόμενο άρθροΠαραλίες χωρίς ασφαλή πρόσβαση! Έτσι υποστηρίζετε την αύξηση του τουριστικού προιόντος;;;