«Ανοιχτή» στήριξη Μητσοτάκη σε Ρόδη Κράτσα από την Κέρκυρα-Επίθεση στον Θόδωρο Γαλιατσάτο (video)

Την αμέριστη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κέρκυρας.

Θερμή υποστήριξη Πρόεδρου ΝΔ Κ. Μητσοτάκη στην υπ. Περιφερειάρχη Ι.N. Ρ. Κράτσα- Τσαγκαροπούλου

Θερμή υπστήριξη του Πρόεδρου ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην υπ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου

Δημοσιεύτηκε από Rodi Kratsa στις Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την πολιτική σημασία των επικείμενων περιφερειακών εκλογών τονίζοντας ότι δεν ζητά από τους πολίτες των Ιονίων Νήσων «μόνο για λόγους κομματικής νομιμοφροσύνης, αλλά γιατί είναι σημαντικό την επόμενη μέρα η Κυβέρνηση της ΝΔ να συνεργαστεί με περιφερειάρχες που συμμερίζονται το κοινό μας αναπτυξιακό όνειρο».

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε αναφορικά με τη στήριξη στην υποψήφια περιφερειάρχη ότι: «Με την Ρόδη υπάρχει συναντίληψη  για το μέλλον των Ιονίων Νήσων και τα ανεκμετάλλευτα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα».

Η υποψήφια περιφερειάρχης από την πλευρά της στην ομιλία της ανέφερε της θέσεις του συνδυασμού της για την ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων και την αντίληψή τους ως «γέφυρα» μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις της ΝΔ για τη συγκρότηση συγχρηματοδοτούμενης μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων, όπως έγινε στην περιφέρεια Ηπείρου και έχει δρομολογήθει σε άλλες περιφέρειας, ο πρόεδρος επίσης στάθηκε στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ όπως και η υποψήφια περιφερειάρχης νωρίτερα εξαπέλυσαν βολές κατά της σημερινής περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων, επισημαίνοντας την μνημειώδη ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρου Γαλιατσάτου.

Αναδημοσίευση από www.kalpi19.gr