Αντεπίθεση από τον Καμμένο: «Στημένη συκοφαντία» – Ανέβασε στο Τwitter φωτογραφίες και έγγραφα (pics & vid)

«Κάλυψε» Τσίπρα, «κάρφωσε» Δημήτρη Καμμένο και τον όμιλο των Παραπολιτικών, είδε προσπάθεια εθνικής αποσταθεροποίησης πίσω από τη δημοσιοποίηση διαλόγων από την ΕΥΠ και ανέβασε φωτογραφίες με τον κουμπάρο του και πρώην αξιωματικό της ΕΛΑΣ, Σπύρο Παπαχρήστο και τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πάνος Καμμένος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε το πρωί της Παρασκευής, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι ο όμιλος των Παραπολιτικών του επιτίθεται γιατί έχει καταδικαστικές υποθέσεις στα δικαστήρια άνω των 100.000 ευρώ και γι’ αυτό επιτίθενται και στην Έλενα Τζούλη.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο όμιλος προσπάθησε να εμπλέξει και τον – δολοφονημένο το 2018 – κουμπάρο του Σπύρο Παπαχρήστο στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες ενώ υποστήριξε ότι ο Παπαχρήστος (σσ ήταν απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ) «ήταν εκείνος που οργάνωσε την ασφάλεια του κ. Μαρινάκη. Γιατί δεν ανέφεραν που εργαζόταν μέχρι τότε;», πρόσθεσε και πόσταρε φωτογραφίες στο Twitter.

« Ο συγκεκριμένος όμιλος προσπαθώντας να εμπλέξει εμένα και τις κοινωνικές σχέσεις ως κατηγορητήριο, σας αποκαλύπτω ότι ο μακαρίτης ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την ασφάλεια του κ. Μαρινάκη. Μάλιστα τον συνόδευε σε ταξίδια, σε γήπεδα της Αγγλίας και στις κοινωνικές σχέσεις και στις συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα» είπε ο Πάνος Καμμένος.

«Κάρφωσε» το Δημήτρη Καμμένο

«Τρόφιμο των γνωστών κύκλων του Πειραιά» αποκάλεσε τον Δημήτρη Καμμένο και υποστήριξε ότι υπήρξε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν.

Αρνήθηκε ότι οι διάλογοι είναι αληθινοί

Ο κ. Καμμένος διέψευσε ότι οι όποιοι διάλογοι που είδαν το φως της δημοσιότητας και στους οποίους ο ίδιος φέρεται να συζητά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για το πώς θα «δεθούν» δημοσιογράφοι των Παραπολιτκών για εγκληματική οργάνωση και είναι αληθινοί και είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν θεσμικός πρωθυπουργός και δεν θα επέτρεπε τέτοιες συζητήσεις μπροστά του.

Μίλησε δε για «συκοφαντία» και για προσπάθεια να πληγεί η τιμή του.

Πηγή: reader.gr