Απάντηση Καππάτου στους επικριτές του: “Είναι 2-3 πρόσωπα που θέλουν να ανεβάσουν το ύφος και την κατάσταση αλλά νομίζω ότι η κοινωνία καταλαβαίνει-γίνεται μόνο για το δικό τους ιδιοτελές συμφέρον, μόνο για να προβληθούν και για να δυσφημίσουν το έργο που γίνεται αυτή τη στιγμή” (ηχητικό)

“Δεν θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2022” προέβλεψε σήμερα ο βουλευτής του Νομού Παναγής Καππάτος που μίλησε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9. “Ο Πρωθυπουργός θέλει να δείξει έργο γι’αυτό δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές”

Σε ότι αφορά στην κριτική που δέχεται “ότι φταίει για όλα” είπε: “Είναι 2-3 πρόσωπα που θέλουν να ανεβάσουν το ύφος και την κατάσταση αλλά νομίζω ότι η κοινωνία καταλαβαίνει. Καταλαβαίνει ότι εργαζόμαστε και καταλαβαίνει τις υπερβολές. Η υποχρέωση του βουλευτή είναι να παίρνει τον κάθε Δήμαρχο και να πηγαίνει στα υπουργεία ώστε να εξασφαλίζονται χρήματα. Και δεν έχω σχέσεις μόνο με τον κ. Μιχαλάτο όπως με κατηγορούν αλλά με όλους τους Δημάρχους του νησιού και με όλους έχω πάει σε υπουργεία. Η κριτική που γίνεται από τα 2-3 πρόσωπα, γίνεται μόνο για το δικό τους ιδιοτελές συμφέρον, μόνο για να προβληθούν και για να δυσφημίσουν το έργο που γίνεται αυτή τη στιγμή. Η κοινωνία όμως έχει μάτια και αυτιά, βλέπει, ακούει & καταλαβαίνει. Στο τέλος όλοι κρινόμαστε από την κοινωνία. Είναι κάποιοι που φωνασκούν, 1-2 άτομα που έχουν φτιάξει ένα δημοτικό συνδυασμό και νομίζουν ότι έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν την επόμενη δημοτική αρχή”

Ακούστε όσα είπε ο βουλευτής εδώ στο τέλος της συνέντευξης